Karácsonyi online előadások az Átriumtól

Az Átrium két színházi előadását helyezte át az online térbe. Az Egy, kettő, három december 26-án és december 29-én, a Minden nagyon jó lesz december 27-én és december 30-án tekinthető meg online, este 7-től éjfélig. Így ebben a karácsonyi időszakban sem hagyja magára közönségét az Átrium: biztonságos online formában tartja a kapcsolatot nézőivel, amíg a jelenlegi rendelkezések érvényben vannak.

Fotó: Átrium/FB
Befér-e Szabó Győző a karácsonyfa alá?

Befér-e Szabó Győző a karácsonyfa alá?

Emeljük a tétet: befér-e Szabó Győző ÉS Stohl András a karácsonyfa alá? Az általunk megjelölt formátumban igen! :)
 
Fotó: Vígszínház

A padlás 999

1988. január 29-én mutatták be minden idők legsikeresebb magyar zenés színpadi művét a Vígszínházban, november 14-én délután a 999., este pedig már az 1000. előadást láthatták volna a nézők. A bevezetett intézkedések miatt a délutáni előadás elmarad, este azonban online bárki...
 
Vírus off – SzínpadON: Egyedülálló vállalkozásba fog a Madách Színház

Vírus off – SzínpadON: Egyedülálló vállalkozásba fog a Madách Színház

Novemberben indul a SzínpadON, a Madách Színház online színháza, ugyanis a kialakult helyzet miatta az idei új bemutatóikat elsősorban a virtuális térbe helyezik át. A műsorfolyam – nem véletlenül – a Madách Dekameron nevet kapta.
 
A Dollárpapa című filmben, Rajz Jánossal1956.

A Darvas

A koronavírus miatt a PIM-Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet májustól kezdődően a netre költöztet néhány időszakos kiállítást, eme virtuális sorozat harmadik része Darvas Iván pályáját mutatja be.
 
Most betekinthetünk Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter lakásába

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter lakásából közvetítik a premiert

Bemutatósorozatra készül a Madách Színház az interneten; a premiereket élőben, a színészek lakásáról közvetítik. Június 4-én Carol Rocamora Örökké fogd a kezem című műve – a darab internetes bemutatójának szereplői Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter.
 
A pénz helyett Dollár Papa Talks

A pénz helyett Dollár Papa Talks

A Dollár Papa Gyermekei társulat kezdeményezésére – a Trafó közreműködésével online beszélgetéssorozat indul vasárnap.
 
Miller Zoltán által menne a Tiszán (ladikon)

Miller Zoltán által menne a Tiszán (ladikon)

A népdal ősi műfaj, pár sorból áll, az emberi érzelmek mély és széles skáláját szólaltatja meg egyszerűen, tisztán, nemesen. A gondolat, a vers, a dallam tökéletes összefonódásának egyidejűsége. Musical csillagok most népdalt fognak énekelni.
 
 Folyik az ország első online musical fesztiválja

Folyik az ország első online musical fesztiválja

Online tartja meg a hétvégén az Amatőr Musical Színpadok Országos Fesztiválját a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központ.
 
Még egy napig látható a díjnyertes Velencei kalmár!

Még egy napig látható a díjnyertes Velencei kalmár!

Online színházi közvetítéseinek sorát A velencei kalmár című előadással kezdte a Miskolci Nemzeti Színház, ahol a közönség Mohácsi János rendezésében láthatta Shakespeare drámáját a 2018-2019-es évadban.
 
A kecskeméti színház átköltözött az internetre

A kecskeméti színház átköltözött az internetre

Ha kedd, akkor Kecskemét címmel indított online közvetítéssorozatot a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház.
 
Foglalj helyet a Trafóban!

Foglalj helyet a Trafó előadásán!

A Trafó Kortárs Művészetek Háza online előadássorozatot indított Take a Seat! címmel. Szombat esténként olyan, az intézményhez köthető legendás és népszerű produkciókat vetítenek, amelyek a videómegosztó oldalakon nem elérhetők.
 
 A következő évadban minden dunaújvárosi egészségügyi dolgozónak ingyenes lesz a színház

A következő évadban minden dunaújvárosi egészségügyi dolgozónak ingyenes lesz a színház

A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza nem hagyja a várost kultúra nélkül.! Őze Áron igazgató bejelentette, hogy a következő évadban minden dunaújvárosi egészségügyi dolgozónak ingyenes lesz a színház. "Most ők vannak értünk, akkor mi leszünk értük" – írták Facebook...
 
Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok