Még egy napig látható a díjnyertes Velencei kalmár!

2020. April 22.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

Online színházi közvetítéseinek sorát A velencei kalmár című előadással kezdte a Miskolci Nemzeti Színház, ahol a közönség Mohácsi János rendezésében láthatta Shakespeare drámáját a 2018-2019-es évadban.

Még egy napig látható a díjnyertes Velencei kalmár!

A színház beszámolója szerint az érdeklődés azóta is folyamatos az előző évad egyik legsikeresebb produkciója iránt, melyben Shylock megformálásáért Görög László tavaly elnyerte a Színikritikusok Díját a legjobb férfi főszereplő kategóriában, idén pedig ugyanezért a szerepért a Gábor Miklós-díjat vehette át. A jelentős érdeklődést tapasztalva a színház úgy döntött, hogy csütörtök 19 óráig a Facebook-oldalán tartja az előadás felvételét. De eme időpont után sem marad magára a közönség, a Velencei kalmárt a La Mancha lovagja musical váltja. Ez az előadás vasárnap este 22 óráig lesz elérhető.

Miskolci Nemzeti Színház, Velencei kalmár, online közvetítés, La Mancha lovagja

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok