Foglalj helyet a Trafó előadásán!

2020. April 06.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

A Trafó Kortárs Művészetek Háza online előadássorozatot indított Take a Seat! címmel. Szombat esténként olyan, az intézményhez köthető legendás és népszerű produkciókat vetítenek, amelyek a videómegosztó oldalakon nem elérhetők.

Foglalj helyet a Trafóban!

Karácsony Gergely és Gulyás Gergely ma aláírt megállapodása szerint 2020-tól kezdve a főváros egyedül, kormányzati támogatás nélkül finanszírozza a Katona József, a Radnóti, és az Örkény Színház mellett a Trafót is. Ezeknél a színházaknál a vezetők kinevezéséről a Fővárosi Közgyűlés önállóan dönt.

A rendhagyó színházi eseményre a nézők a teátrum virtuális nézőterén számozott székeket foglalhatnak a www.takeaseat.hu oldalon, és innen nézhetik meg a műsorra tűzött produkciókat. A program díjtalan, a nehéz helyzetbe került független társulatok számára azonban támogatási lehetőséget biztosítanak a szervezők.

A most szombati (04.11.) előadás a múlt századi vándorcirkuszok misztikus világát jeleníti meg némi sötét humorral fűszerezve  – varieté hangulatban. A látványos zsonglőr, akrobata, légtornász és burlesque tánc jelenetek előadói a hazai underground cirkuszi élet k-rémjei:

Take a Seat!, online színház, Trafó, Freak Fusion Cabaret

 

 

Szólj hozzá!


Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi...

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi...
 
Színház naptár

Generációnk a padlón hever (Az ügynök halála, Centrál Színház)

Mint arról már többször is hírt adtunk, a Centrál Színház tűzte műsorára a drámairodalom egyik klasszikusát. A főpróbán jártam, és előre bocsájtom, nem kritikaírásra vállalkoztam, hanem arról beszélnék, hogy 2024-ben számomra mit jelentett ez az előadás.

A nők és a művészet – nehezített pálya

Számos kutatás bizonyítja, hogy a női művészeknek nehezebb dolguk van a kreatív szakmákban, mint a férfiaknak.
Új színdarabok
A király beszéde
A király beszéde
Székesfehérvár 
A kék hajú lány
A kék hajú lány
Székesfehérvár 
A kék hajú lány
A kék hajú lány
Székesfehérvár 
kettős:játék
kettős:játék
Budapest