Foglalj helyet a Trafó előadásán!

2020. április 06.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

A Trafó Kortárs Művészetek Háza online előadássorozatot indított Take a Seat! címmel. Szombat esténként olyan, az intézményhez köthető legendás és népszerű produkciókat vetítenek, amelyek a videómegosztó oldalakon nem elérhetők.

Foglalj helyet a Trafóban!

Karácsony Gergely és Gulyás Gergely ma aláírt megállapodása szerint 2020-tól kezdve a főváros egyedül, kormányzati támogatás nélkül finanszírozza a Katona József, a Radnóti, és az Örkény Színház mellett a Trafót is. Ezeknél a színházaknál a vezetők kinevezéséről a Fővárosi Közgyűlés önállóan dönt.

A rendhagyó színházi eseményre a nézők a teátrum virtuális nézőterén számozott székeket foglalhatnak a www.takeaseat.hu oldalon, és innen nézhetik meg a műsorra tűzött produkciókat. A program díjtalan, a nehéz helyzetbe került független társulatok számára azonban támogatási lehetőséget biztosítanak a szervezők.

A most szombati (04.11.) előadás a múlt századi vándorcirkuszok misztikus világát jeleníti meg némi sötét humorral fűszerezve  – varieté hangulatban. A látványos zsonglőr, akrobata, légtornász és burlesque tánc jelenetek előadói a hazai underground cirkuszi élet k-rémjei:

Take a Seat!, online színház, Trafó, Freak Fusion Cabaret

 

 

Szólj hozzá!


Színház fedél nélkül – játszóhelyet keres a MáSzínház!

Színház fedél nélkül – játszóhelyet keres a...

A MáSzínház társulatának tagjai értelmi sérült fiatal felnőttek és gyerekek, ép értelmű fiatalok, önkéntes segítők és színházi...
 
Színház naptár

Turkáló nyílik a József Attila Színház régi jelmezeiből

A színház megválik régi jelmezeitől, hogy azok kisebb társulatok, magánszínházak, függetlenek, amatőrök, iskolák vagy akár magánemberek szekrényeiben találják meg új helyüket.

A járvány magával ránthatja Shakespeare legendás színházát

Minderről a Kívül tágasabb blogon olvastunk: a legendás Globe a blog értesülései szerint képtelen lesz túlélni a korlátozások miatt elszenvedett veszteségeket.
Új színdarabok
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
MACSKÁK
MACSKÁK
Budapest 
MACSKÁK
MACSKÁK
Budapest