Karácsonyi online előadások az Átriumtól

2020. december 23.  ·   Ajánló   ·  szinhazvilag.hu

Az Átrium két színházi előadását helyezte át az online térbe. Az Egy, kettő, három december 26-án és december 29-én, a Minden nagyon jó lesz december 27-én és december 30-án tekinthető meg online, este 7-től éjfélig. Így ebben a karácsonyi időszakban sem hagyja magára közönségét az Átrium: biztonságos online formában tartja a kapcsolatot nézőivel, amíg a jelenlegi rendelkezések érvényben vannak.

Fotó: Átrium/FB

Molnár Ferenc Egy, kettő, három című vígjátékát Znamenák István rendezte, 2016 óta látható az Átrium műsorán.

Az 1929-ben írt, mégis teljesen kortársnak ható komédia története szerint Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomos házaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment. Ami még rosszabb: a szülők megtud­ták, és útban vannak ide. Ami ennél is rosszabb: a férj egyáltalán nem gazdag. Sőt. Sőt. Sőt! De ami a legrosszabb: már a gyerek is úton van. Norrisonnak egyetlen órája van, hogy kifordítsa a sarkából a világot. Persze ennek ára van. Magas ára. De egy bank gépezete talán elég hozzá...

A főszerepben brillírozó Alföldi Róbert mellett Szatory Dávid, Lénárdt Laura, Lugosi György, Parti Nóra, Debreczeny Csaba, Mertz Tibor, Fehér Balázs Benő, Némedi Árpád, Janicsek Péter, Dékány Barnabás, Barna Zsombor, Sipos Viktória, Hajdú Csilla, Horváth Emmi játszik az online streamelt előadásban.

Zach Braff Minden nagyon jó lesz komédiája az életben elkövetett hibákról, gyökerekről és útkeresésről, reményről és társakról mesél szellemesen és életszerűen. Azokról, akik nem tartoznak a nyertesek közé, de nem is annyira vesztesek, mint ahogy azt magukról gondolják. Tehát mindannyiunkról.

A darab az élete mélypontját megélő Charlie-ról szól, aki annyira kilátástalannak látja helyzetét, hogy úgy dönt: öngyilkos lesz. Ám mielőtt a tettek mezejére lépne, felbukkan egy angol ingatlanügynök, a helyi tűzoltóparancsnok, és persze egy lány is – ők négyen olyan hatással lesznek egymásra, ami mindent megváltoztat, vagy legalábbis más nézőpontba helyez.

A vígjátékban, amelyet idén, éppen a világjárvány kitörése előtt mutatott be az Átrium, színpadra lép: Parti Nóra, Brasch Bence, Bányai Kelemen Barna és Hartai Petra. A produkció rendezője Spáh Dávid.  

Jegyeket az online-atrium.jegy.hu oldalon, belépést (illetve előtte regisztrációt)  követően lehet váltani.

Minden nagyon jó lesz...

Átrium, karácsony, online előadás

 

 

Szólj hozzá!


Vérbeli vámpírkomédia a Centrál Színházban

Vérbeli vámpírkomédia a Centrál Színházban

Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából, 2021. március 6-án szombaton este 7-kor – ha nem is ülhetünk még be a...
 
Színház naptár

Az elit utolsó vacsorája díjat nyert Londonban

A k2 Színház Búcsúkoncert című darabja, amelyet a Londoni Magyar Kulturális Központ mutatott be a brit fővárosban, erős mezőnyben nyerte meg a Voila OffFest díjat a független színházi előadásokat jutalmazó 2021 Offies Awards gálán.

Hatezer forintért bármikor megtekinthető több mint 20 színházi előadás

A eSzínház platformon lehetőség van havi előfizetésre is, amelynek díja 5990 Ft. Ezzel a „bármikor megtekinthető” kategóriába tartozó előadásokat és koncerteket lehet elérni.
Új színdarabok