Karácsonyi online előadások az Átriumtól

Az Átrium két színházi előadását helyezte át az online térbe. Az Egy, kettő, három december 26-án és december 29-én, a Minden nagyon jó lesz december 27-én és december 30-án tekinthető meg online, este 7-től éjfélig. Így ebben a karácsonyi időszakban sem hagyja magára közönségét az Átrium: biztonságos online formában tartja a kapcsolatot nézőivel, amíg a jelenlegi rendelkezések érvényben vannak.

Fotó: Átrium/FB
Vígszínház: Azt nem tudjuk, ki lesz a fenntartója, de az igazgatója Rudolf Péter lesz

Vígszínház: Azt nem tudjuk, ki lesz a fenntartója, de az igazgatója Rudolf Péter lesz

Karácsony Gergely – a Fővárosi Közgyűlés nevében eljárva, a közgyűlés valamennyi frakciójával és minden érintettel egyeztetve – 2021. december 31-ig Rudolf Pétert bízta meg a Vígszínház vezetésével.
 
Goldie Hawn, Bette Midler és Diane Keaton újra együtt

Goldie Hawn, Bette Midler és Diane Keaton újra együtt

Családi vígjáték készül Goldie Hawn, Bette Midler és Diane Keaton főszereplésével, akik 24 éve az Elvált nők klubjában játszottak együtt – számolt be róla a Variety.com.
 
Fotó: Mónus Márton/MTI

Felújítják a Merlin Színház épületét!

Akárhányszor elmegyünk az épület előtt, mindig kis szomorúsággal nézegetjük a jellegzetes formájú ablakot, amely mögött egykor Jordán Tamás (valamint Márton András, Lázár Kati, Magács László) színháza működött.
 
Gigi (Döbrösi Laura) és Írisz királynő (Horváth Anna)  a Tündér Lalában (Fotó: Magyar Színház)

Kifejezetten kérik a Magyar Színház művészei, hogy dobálják meg őket – plüssmackókkal

Mackold! címmel karácsonyi jótékonysági akciót indít a Magyar Színház: plüssjátékokat gyűjtenek az Ökumenikus Segélyszervezet intézményeiben élő gyerekeknek.
 
Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a...
 
Színház naptár

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...
Új színdarabok