A pénz helyett Dollár Papa Talks

2020. May 21.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu, MTI

A Dollár Papa Gyermekei társulat kezdeményezésére – a Trafó közreműködésével online beszélgetéssorozat indul vasárnap.

A pénz helyett Dollár Papa Talks

A három alkalomból álló sorozat első beszélgetése május 24-én 17 órától hallható, résztvevője Rába Roland, Sárosdi Lilla és Kiss-Végh Emőke, moderátora Ördög Tamás, témája a színpadi intimitás.

A további két alkalom témája a nők a színpadon, illetve a férfiak a színpadon. Az állandó résztvevő, Kiss Végh-Emőke mellett május 31-én a beszélgetőtárs Láng Annamária és Terhes Sándor, június 7-én pedig Schmied Zoltán és Major Erik lesz.

Az esemény online valósul meg, és csak az adott időpontban lesz elérhető. A technikai részleteket az esemény Facebook-oldalán, valamint a www.trafo.hu weboldalon teszik közzé.

Dollár Papa Gyermekei, Trafó, online beszélgetéssorozat, Dollár Papa Talks

 

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok
Liliom
Liliom
Budapest 
Liliom
Liliom
Budapest 
A PÁL UTCAI FIÚK
A PÁL UTCAI FIÚK
Százhalombatta 
Mindenki megvan? Dr....
Mindenki megvan? Dr....
Székesfehérvár 
A három sárkány
Megmaradni
Megmaradni
Budapest 
Megmaradni
Megmaradni
Budapest