Fotó: Veres1 Színház

Meddig lehet bírni 10 méterrel a felszín alatt a jeges Dunában – búvárfelszerelés nélkül?

Az első alkalommal megrendezett Vidéki Színházak Fesztiválján, az UPSZÍN-en az is kiderül, meddig lehet bírni 10 méterrel a felszín alatt a jeges Dunában – búvárfelszerelés nélkül. A fesztiválnak április 17-19. és április 24-26. között az UP Újpesti Rendezvénytér ad otthont.
 
Megvan az idei Városmajor Színházi Szemle versenyprogramj

Megvan az idei Városmajor Színházi Szemle versenyprogramja

Az elmúlt év hat legjobb, nem budapesti, klasszikus és/vagy szórakoztató, magas művészi igénnyel színre vitt előadása lesz látható az idei szemle versenyprogramjában
 
12 színház 14 előadása a POSZT-ol

12 színház 14 előadása a POSZT-ol

Tizennégy produkció – köztük 8 budapesti, egy vidéki és fővárosi koprodukció, valamint 3 vidéki és 2 határon túli előadás – kapott helyet a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) versenyprogramjában.
 
Fotó: Városi Színház (Kézdivásárhely)

Jönnek a határon túli magyar színházak!

Április 10-én kezdődik a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje a Thália Színház Nagyszínpadán. Összesen nyolc kortárs és klasszikus produkciót láthat majd a közönség, két színpadon, öt napon át.
 
A világot jelentő DESZKA –  27 kortárs magyar dráma a fesztivál műsorán

A világot jelentő DESZKA – 27 kortárs magyar dráma a fesztivál műsorán

Huszonhét kortárs magyar drámát láthat a közönség az idei DESZKA fesztiválon március 29. és április 6. között Debrecenben.
 
Fotó: Petőfi színház, Veszprém

Tavaszi fesztivált rendeznek márciusban Veszprémben

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az érdeklődők a rendezvényen.
 
Fotó: Kallos Bea (MTI)

Aki Cserhalmi Györgyöt akarja látni, Zentáig kell mennie

Öt napon át magyar nyelvű színházi programok várják a vajdasági közönséget a III. Teátrum Neked! Fesztiválon a Zentai Magyar Kamaraszínházban február 20. és 24. között.
 
Nagyobb, szexibb, hangosabb: ismét fesztivált rendeznek a színészekből álló zenekarok

Nagyobb, szexibb, hangosabb: ismét fesztivált rendeznek a színészekből álló zenekarok

9 formáció, több mint 50színész, majd' 100 dal – egyetlen éjszaka! Ez az éjszaka pedig február 16-án lesz az Analóg Music Hallban.
 
Úgy tűnik, máris bezárják az egy éve átadott Eiffel Műhelyházat

Úgy tűnik, máris bezárják az egy éve átadott...

A 24.hu birtokába jutott Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója az intézmény művészeinek és munkatársainak küldött...
 
Színház naptár

Törőcsik Mari-emlékest az Ördögkatlan fesztiválon

Holnap (kedden) kezdődik a 15. Ördögkatlan fesztivál, amelyen több mint hatszáz programmal, köztük színházi előadásokkal, koncertekkel, irodalmi estekkel, képzőművészeti és családi programokkal várják öt napon át a látogatókat.

Színház az egész Sziget! 10 nem zenei program, amit érdemes megnézni

A Sziget elsősorban a könnyűzenei programjairól híres, méltán, hiszen az idei fesztiválon olyan sztárok lépnek fel, mint Justin Bieber, Dua Lipa, a Kings of Leon vagy az Arctic Monkeys. Azonban a nem zenei programok között is van jócskán olyan, amit érdemes megnézni: noha nem a klasszikus értelemben vett színházi előadások,...
Új színdarabok
Üvegfal
Üvegfal
Budapest 
Üvegfal
Üvegfal
Budapest 
Üvegfal
Üvegfal
Budapest 
Üvegfal
Üvegfal
Budapest