Mamma mia, Kováts Kriszta úgy döntött, elbúcsúzik a szerepétől!

A Madách Színház hálával és szeretettel köszön el Kováts Krisztától 2022. július 22-én, pénteken este 19.00 órakor kezdődő Mamma Mia! előadáson.

Fotó: Madách Színház
Fotó: Jardek Szabina/Madách Színház

Mamma Mia! 400

A Madách Színház 2021. november 22-én játszotta 400. alkalommal Benny Andersson- Björn Ulvaeus-Catherine Johnson: Mamma Mia! című musicaljét.
 
Fotó: Cinka Panna Cigány Színház/FB

Levegőhöz jutottak egyes színházi projektek

Több mint 193 millió forint pályázati forrást ítélt oda a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) civil és egyéb szervezetek művészeti programjainak megvalósítására.
 
Fotó: BBC

Emma Thompson királyi elismerésben részesült

A Brit Birodalom Rendjével tüntették ki szerdán a Buckingham-palotában az Oscar-díjas Emma Thompsont és Sarah Gordy színésznőt – adta hírül a BBC News.
 
Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok