Mamma mia, Kováts Kriszta úgy döntött, elbúcsúzik a szerepétől!

4 hete  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Madách Színház hálával és szeretettel köszön el Kováts Krisztától 2022. július 22-én, pénteken este 19.00 órakor kezdődő Mamma Mia! előadáson.

Fotó: Madách Színház

A Madách Színház 2014-ben mutatta be a Mamma Mia! című musicalt. A premier óta több mint 400 előadáson láthatta a közönség a darab első szereposztását.

Kováts Kriszta, a legelső szegedi bemutató Donna Sheridanje úgy döntött, elbúcsúzik a szerepétől:

„Nyolc éve játszom ezt a szerepet - igazi ajándék volt az élettől, hogy castingon megkaptam DONNA szerepét és 2014 nyarán először eljátszhattam Magyarországon a szegedi Dóm előtt. És azóta több mint 150-szer. A Szegedi Szabadtérin tizenhétszer, ami igazi rekordnak számít - soha még darab nem ment ennyiszer Szegeden. Ott 4000 ember tombolta végig esténként a finálét és táncolt és énekelt velünk. Csodálatos szerep, csodálatos előadás, imádom játszani, de az idő megy - úgy gondoltam, hogy a csúcson kell abbahagyni.”

Kováts Kriszta szerepét Auksz Éva színművésznő veszi át, akit korábban már láthatott a Madách Színház közönsége a Mary Poppins című musical címszerepében. 2022. július 27-én mellette új Bill Austint is láthatbnak majd a nézők: ezentúl Magyar Attila is játssza a három apa egyikét.

A színlap itt.

Mamma Mia!, Madách Színház, Kováts Kriszta, Auksz Éva, Magyar Attila

 

 

Szólj hozzá!


Úgy tűnik, máris bezárják az egy éve átadott Eiffel Műhelyházat

Úgy tűnik, máris bezárják az egy éve átadott...

A 24.hu birtokába jutott Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója az intézmény művészeinek és munkatársainak küldött...
 
Színház naptár

Törőcsik Mari-emlékest az Ördögkatlan fesztiválon

Holnap (kedden) kezdődik a 15. Ördögkatlan fesztivál, amelyen több mint hatszáz programmal, köztük színházi előadásokkal, koncertekkel, irodalmi estekkel, képzőművészeti és családi programokkal várják öt napon át a látogatókat.

Színház az egész Sziget! 10 nem zenei program, amit érdemes megnézni

A Sziget elsősorban a könnyűzenei programjairól híres, méltán, hiszen az idei fesztiválon olyan sztárok lépnek fel, mint Justin Bieber, Dua Lipa, a Kings of Leon vagy az Arctic Monkeys. Azonban a nem zenei programok között is van jócskán olyan, amit érdemes megnézni: noha nem a klasszikus értelemben vett színházi előadások,...
Új színdarabok
Üvegfal
Üvegfal
Budapest 
Üvegfal
Üvegfal
Budapest 
Üvegfal
Üvegfal
Budapest 
Üvegfal
Üvegfal
Budapest 
 
 
 
Cached at 23:23:38