Falusi Mariann csatlakozik a Menopauza musical szereplőgárdájához

2019. September 10.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Menopauza is szerepelt azon előadások repertoárján, amelyek a kőszínház nyári pihenője alatt elvitték a Játékszínt a nézőkhöz. Huszonhárom tájelőadást játszott a színház az évadszünetben. Tíz városba kilenc produkcióval utazott többek közt Bánsági Ildikó, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Lengyel Tamás és Nagy Sándor, összesen negyvennégy művész. Alakításaikat több mint tizennégyezer néző látta. A szünidőnek azonban vége, immáron újra nyitva a színház kapuja.

Fotó: Játékszín

Október 23-án délutánra plusz egy Legénybúcsú előadást tűztek ki, melyre csak aznap és kizárólag a Piknik Játékszín-standján kaphatók majd jegyek – a korábban meghirdetett szeptember-októberi dátumokra már mind elkelt.

Sikerdarabjaival indít a Játékszín. Szeptemberben műsoron lesz az előző szezon két bemutatója: az első előadásnapon a Legénybúcsú négyes szériája kezdődött meg, a hó végén pedig hatszor játsszák legkeresettebb produkciójukat, a Menopauzát. A négy dívához a szezonban Falusi Mariann csatlakozik, Szulák Andreával kettős szereposztásban játsszák a musical vegetáriánus, homeopátia- és ezotériamániás karakterét. 

A közönség láthat még Agatha Christie- és Hitchcock-adaptációt, a Szervét Tibor által színpadra írt Virágot Algernonnak című előadást, valamint hat klasszikus vígjátékot olyan rendezők színrevitelében, mint Szirtes Tamás, Horgas Ádám és Szente Vajk. 

21-én, a Színházak Éjszakáján újra gazdag kínálattal készülnek. 15 órától várják a gyerekeket a Bock Színpadon, a délutáni kulisszajárás, ahogyan az elmúlt években, folyamatos lesz egy-egy színész részvételével, a nagyszínpadon ezúttal rendhagyó Beugrót játszanak Novák Péter vezetésével, ismét készülnek a legvidámabb, interaktív verses műsorral, majd házibulival zárják az estét 21.15-től. 

Az októbert a Bock Színpadon egy különleges, zenés irodalmi esttel indítják Szervét Tibor és Kendi Lajos közreműködésével, melynek címe: Szerelem.info.com.

 

 

Játékszín, új évad, menopauza, Legénybúcsú, Falusi Mariann, Szulák Andrea, Színházak éjszakája

 

 

Szólj hozzá!


Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a...
 
Színház naptár

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...
Új színdarabok