Budapest 2019. Sep. 16. (19:00)

ÉS MÁR SENKI SEM... korábbi címe: Tíz kicsi néger


ÉS MÁR SENKI SEM... korábbi címe: Tíz kicsi néger
Magányos sziget az angliai partok mentén. Tíz ember érkezik. Egymás számára ismeretlenek, de hamar kiderül, van bennük valami nagyon is közös vonás. Mindegyikük múltjában ott egy sötét folt. És a feltételezett gyilkosok szépen, sorban áldozattá válnak.
A krimi királynőjének legnépszerűbb írása már néhány évvel megjelenése után meghódította a színpadot. Ezt számos filmfeldolgozás követte. A történet végkifejlete, amit természetesen nem árulunk el, időnként új köntöst kapott, tehát aki jól ismeri a regényt, azt is érhetik meglepetések.
De a kérdés örök és változatlan: Ki lehet a gyilkos?

Az előadás hossza: 2 óra 25 perc, két szünettel.

 

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok