A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most pedig ennek jegyében készít exkluzív menüt a MADHOUSE Bistroban Piszkor Norbert séffel.

Fotó: Balkányi László
Színésznők szorult helyzetben

Színésznők szorult helyzetben

A legsikeresebb színésznőkkel is előfordul, hogy olykor egy pillanatra kiesnek szerepükből vagy éppen elfelejtik a szövegeket... Megtörtént ez már Kovács Patríciával, Rujder Viviennel és Stork Natasával is.
 
Bujtor, Juhász Jácint, Bodrogi,Zenthe, Papp Laci és Major és a többiek – kellett egy csapat!

Idén is lesz SZÚR! Tavaly az újságírók győztek, a színészek most visszavághatnak!

Szeptember 4-én rendezik meg a Futball Éjszakáját, amelynek keretein belül a színészek is megmutathatják, mit tudnak a pályán: a már százéves múlttal rendelkező SZÚR-nak, azaz a színész-újságíró rangadónak ezúttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sényő ad otthont.
 
Egy Louis Vuitton kutyaszállító dobozban hurcolja körbe Gábor Zsazsa hamvait a férje Európában

Egy Louis Vuitton kutyaszállító dobozban hurcolja körbe Gábor Zsazsa hamvait a férje Európában

Gábor Zsazsa, a négy éve elhunyt, budapesti születésű hollywoodi sztár hamvait Frederic von Anhalt herceg, a művésznő kilencedik férje és egyben özvegye bizarr búcsúkörúton hurcolja körbe Európában, mielőtt Magyarországon végső nyugalomra helyezné.
 
Meghalt Baby Peggy, a némafilmek utolsó sztárja

Meghalt Baby Peggy, a némafilmek utolsó sztárja

A 101 éves korában elhunyt Diana Serra Cary alig másfél éves volt, amikor a hollywoodi némafilmiparba csöppent. A csak Baby Peggyként emlegetett kislány egy-két év alatt hatalmas sztárrá vált – írja a 24.hu.
 
Fotó: Örkény Színház

Már megint álhíreket terjesztenek Pogány Juditról

Nagyjából egy éve írtuk meg, hogy egy kattintásvadász oldal azzal pörgeti meg a számlálóját, hogy azt híreszteli: a művésznő nagybeteg és az utolsó előadására készül. Most azzal riogatnak, hogy a hangszálain tumort találtak, és a színésznő akár a hangját is elveszítheti.
 
Szerzői jogi viták miatt a balettpatkányok dala nem lesz benne a Macskafogó musicalben

Szerzői jogi viták miatt a balettpatkányok dala nem lesz benne a Macskafogó musicalben

A József Attila Színház színpadán musicalként éled újra a Macskafogó, Ternovszky Béla és Nepp József immáron ikonikus animációs filmje.
 
Fotó: BBC

Emma Thompson királyi elismerésben részesült

A Brit Birodalom Rendjével tüntették ki szerdán a Buckingham-palotában az Oscar-díjas Emma Thompsont és Sarah Gordy színésznőt – adta hírül a BBC News.
 
Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok