Már megint álhíreket terjesztenek Pogány Juditról

2020. február 27.  ·   Bulvár   ·  Színházvilág.hu

Nagyjából egy éve írtuk meg, hogy egy kattintásvadász oldal azzal pörgeti meg a számlálóját, hogy azt híreszteli: a művésznő nagybeteg és az utolsó előadására készül. Most azzal riogatnak, hogy a hangszálain tumort találtak, és a színésznő akár a hangját is elveszítheti.

Fotó: Örkény Színház

Hiába hazugság és hogy az a hang köszöni, nagyon is jól van, mindenkinek azért nem mondhatja el Pogány Judit, hogy már megint ökörséget terjesztenek róla.

Megtette ezt anyaszínháza és a nyomukban, aki csak teheti. Mi is.

 

Azért van ám ebben valami jó is... Mert szerintünk létezik annak valahol egy pozitív magja, hogy egy kamuportál szerint a Pogány Juditért való aggódás majd tömegeket vonz. Lehet, hogy ezek között jócskán akadnak virtuális katasztrófaturisták, de olvassuk ennek a jobbik oldalát is: rengetegen szeretik a művésznőt, és az efféle "kiválasztása" azt is jelzi, hogy még azok is nagyra értékelik tevékenységét, akik nem is ismerik azt...

 

Álhíreket terjesztenek Pogány Juditról

 

Pogány Judit, álhír, betegség, Örkény Színház

 

 

Szólj hozzá!


Foglalj helyet a Trafó előadásán!

Foglalj helyet a Trafó előadásán!

A Trafó Kortárs Művészetek Háza online előadássorozatot indított Take a Seat! címmel. Szombat esténként olyan, az intézményhez köthető...
 
Színház naptár

A Madách musicalslágereit éneklik a színészek a karanténban

"A Madách Színház repertoárja él és visszavárjuk Önöket!" – üzeni a színház a nézőknek, és hogy ez az üzenet könnyebben átmenjen, dalokat is "mellékelnek" hozzá.

A furcsa párok csak neked mondják!

A WMN.hu és a Katona József Színház közös videósorozatának második szériája április 7-től, keddenként lesz látható a WMN Youtube-csatornáján – így a nehéz időkben is lesz friss "színházi élmény".
Új színdarabok