A szabadban várja a nézőit a Radnóti

2020. július 09.  ·   Ajánló   ·  szinhazvilag.hu

Három hónap után újra lehet színházba, moziba, koncertekre járni, lehet végre enni a lélek kenyerét. A Radnóti Színház egy szelettel járul hozzá a nyári kultúrfogyasztáshoz, egy kultikus előadását “nyitja meg” és nem a tereit.

Az évadzáró is a

A színház Pál András és Rozs Tamás előadásában látható, az Ördögkatlannal közös produkcióját, a Kezdhetek folytatódni című Petri-estet viszi ki a szabadba, a Radnóti Tesla Labor kertjébe.

Júliusban három előadást hirdetnek meg: július 13. hétfő, 21. kedd, 27. hétfő. Mindhárom nap 21:00-kor kezdenek, és lesz egy esőnap is, ha az idő (nem) úgy akarja: július 28. kedd 21:00.

A színház már évadot hirdetett, erről bővebben itt olvashatnak.

(Forrás)

 

 

Radnóti Színház, Radnóti Tesla Labor, kert, petri-est, Kezdhetek folytatódni

 

 

Szólj hozzá!


Tényleg musical készült Puskás Öcsiről

Tényleg musical készült Puskás Öcsiről

Puskás, a musical címmel nagyszabású zenés színházi produkció készült Szente Vajk rendezésében. A legismertebb magyar életéről szóló darab...
 
Színház naptár

Pásztor Erzsi lesz a Tolnay Klári emlékest háziasszonya

Tolnay Klári születésének 106. évfordulója alkalmából rendeznek emlékestet szombaton Mohorán, a programot a Tolnay Klári Emlékház szervezi.

A '70-es években játszódó darab – a századvég magyar slágereivel

Hasonmások címmel tart ősbemutatót pénteken a zalaegerszegi Kvártélyház Szabadtéri Színház a mások mellett Komár Lászlónak, Máté Péternek vagy Cserháti Zsuzsának dalokat szerző Nagy Tibor szerzeményeinek feldolgozásával.
Új színdarabok