Idén is lesz SZÚR! Tavaly az újságírók győztek, a színészek most visszavághatnak!

Szeptember 4-én rendezik meg a Futball Éjszakáját, amelynek keretein belül a színészek is megmutathatják, mit tudnak a pályán: a már százéves múlttal rendelkező SZÚR-nak, azaz a színész-újságíró rangadónak ezúttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sényő ad otthont.

Bujtor, Juhász Jácint, Bodrogi,Zenthe, Papp Laci és Major és a többiek – kellett egy csapat!
Major és A Psota (Lujza és Jenő) Fotó: Bánhalmi János, Népszabadság (1973)

Amikor Major Tamás beállt a kapuba... Ki emlékszik még a SZÚR-ra?

Az Újságmúzeum nagyon is – a segítségével felidézzük ezt a már feledésbe merült eseményt. Egy kis SZÚR-történelem Salamon Bélával, Surdával és a többiekkel.
 
Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok