Felköszöntötte Törőcsik Marit a Nemzeti Színház

Együtt ünnepelte 84. születésnapját Törőcsik Marival a Nemzeti Színház. A teátrum képviseletében Törőcsik egyik kedvenc színpadi partnere, Trill Zsolt színművész, valamint egykori kollégái látogatták meg velemi otthonában a művésznőt, hogy személyesen köszöntsék fel.

Felköszöntötte Törőcsik Marit a Nemzeti Színház
Nagy buli lesz: 10. születésnapját ünnepli a színészzenekar

Nagy buli lesz: 10. születésnapját ünnepli a színészzenekar

2019. május 21-e tíz év óta az egyetlen nap, amikor a színészek este 7-kor nem különböző előadásokban játszanak valahol a városban, hanem együtt, egy helyen, a Magyar Színház színpadán lesznek azért, hogy a közönséggel együtt ünnepeljék a HARMADIK FIGYELMEZTETÉS 10....
 
Boldog születésnapot, Bodrogi Gyula!

Boldog születésnapot, Bodrogi Gyula!

Családtagok, barátok és pályatársak gálaműsorral köszöntették Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas művészt, a nemzet színészét 85. születésnapján, hétfőn este Budapesten a Nemzeti Színházban.
 
Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok