Májustól nem játssza az Átriumban az előadásait az Operettszínház

Májustól nem játssza az Átriumban az előadásait az Operettszínház

A Budapesti Operettszínház vezetősége a Nők az idegösszeomlás szélén és a Frida című előadások játszását májustól nem tudja vállalni, mint írják, „a kialakult tao helyzet bizonytalansága miatt – és ameddig ez a kérdés nem tisztázódik".
 
Két Abigél is csodát tesz a színpadon!

Két Abigél is csodát tesz a színpadon!

Az egyik Kocsák Tibor-Somogyi Szilárd-Miklós Tibor: Abigél című musicalje, amelyet az Operettszínházban tűztek műsorra, a másik a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház darabja, amelynek a közeljövőben lesz a premierje.
 
Operettgálával köszöntik a hölgyeket Kapuváron

Operettgálával köszöntik a hölgyeket Kapuváron

A Sensum Arts operett társulata az ország legjobb operettistáival – egy pazar látványvilágot és igazi zenei csemegét ígérő, közel két órás, fantasztikus koncerten – köszönti a hölgyeket.
 
Előkerült egy 1941-es magyar rádióoperett felvétele Honthy Hannával

Előkerült egy 1941-es magyar rádióoperett felvétele Honthy Hannával

Előkerült A víg özvegy rádióoperett-változatának 1941-es felvétele, az egyedülálló hangdokumentumra a Filmarchívum által fenntartott Gramofon Online szerkesztői és kutatói bukkantak rá egy hanglemezhagyaték vásárlásakor. A különleges felvétel meghallgatható a Filmarchívum...
 
Ofra Haza az Operettszínházban

Ofra Haza az Operettszínházban

2018-ban, a Zsidó Művészeti Napok keretén belül mutatták be Náray Erika főszereplésével az "Ofra Haza - A Kelet Madonnája" című előadást, melyet Klem Viktor rendezett – ő a darab másik szereplője is. Az előadás során Ofra legnagyobb slágerein keresztül bepillanthatunk az életébe.
 
Fotó: Operettszínház

Kinevezték az Operettszínház és a Pesti Magyar Színház új igazgatóit

Az Operettszínház élére Kiss B. Attila, a Pesti Magyar Színház vezetésére pedig Zalán János került.
 
Fotó: Recirquel/FB

Edinburgh után Budapesten is látható a My Land

A Müpában mutatja be az Edinburgh Fringe Festival legjobb produkciójának választott, My Land című darabját a Recirquel társulat a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében október 16. és 21. között.
 
Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok