Védőmaszkokat készít a Csolnoky Ferenc Kórháznak a veszprémi Petőfi Színház társulata

2020. March 19.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A társulat vállalkozó szellemű tagjai első ütemben 600 db maszk gyártását vállalták magukra.

Védőmaszkokat készít a Csolnoky Ferenc Kórháznak a veszprémi Petőfi Színház társulata

Mindenki nyugodjon le, mi is olvastuk, ők is tisztában vannak vele, hogy az otthoni maradékok vagy a jelmezek varrása során megmaradt textíliák összeöltése nem célravezető módszer: speciális, erős, fertőtleníthető textíliát vásároltak, valamint beszerezték a szükséges kiegészítőket is. A maszkok készítése ráadásul az előírásoknak megfelelően, elkülönítve és minden higiéniai követelményt biztosítva történik.

"Szoros együttműködésben állunk a kórházzal, rendkívül jó a kapcsolatunk. Azt a munkát, melyet a kórház dolgozói tesznek napról-napra, különösen a veszélyhelyzetben ilyen módon tudjuk megköszönni! Köszönjük a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház minden dolgozójának a munkáját! Isten áldjon mindenkit!" – írják a színház honlapján.

Az elsők között elkészült maszkokat a Veszprémi Petőfi Színház üzemorvosa, Dr.Holler Olga és asszisztensei kapták meg csütörtök reggel. (Képünkön.)

 

Petőfi Színház, Veszprém, maszk, kórház, jószolgálat

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok