Védőmaszkokat készít a Csolnoky Ferenc Kórháznak a veszprémi Petőfi Színház társulata

3 hete  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A társulat vállalkozó szellemű tagjai első ütemben 600 db maszk gyártását vállalták magukra.

Védőmaszkokat készít a Csolnoky Ferenc Kórháznak a veszprémi Petőfi Színház társulata

Mindenki nyugodjon le, mi is olvastuk, ők is tisztában vannak vele, hogy az otthoni maradékok vagy a jelmezek varrása során megmaradt textíliák összeöltése nem célravezető módszer: speciális, erős, fertőtleníthető textíliát vásároltak, valamint beszerezték a szükséges kiegészítőket is. A maszkok készítése ráadásul az előírásoknak megfelelően, elkülönítve és minden higiéniai követelményt biztosítva történik.

"Szoros együttműködésben állunk a kórházzal, rendkívül jó a kapcsolatunk. Azt a munkát, melyet a kórház dolgozói tesznek napról-napra, különösen a veszélyhelyzetben ilyen módon tudjuk megköszönni! Köszönjük a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház minden dolgozójának a munkáját! Isten áldjon mindenkit!" – írják a színház honlapján.

Az elsők között elkészült maszkokat a Veszprémi Petőfi Színház üzemorvosa, Dr.Holler Olga és asszisztensei kapták meg csütörtök reggel. (Képünkön.)

 

Petőfi Színház, Veszprém, maszk, kórház, jószolgálat

 

 

Szólj hozzá!


Veszélyben van a Centrál Színház következő évada

Veszélyben van a Centrál Színház következő évada

Legalábbis, ha az elmaradt előadásokra már megváltott jegyek árát visszakérnék a nézők...
 
Színház naptár

A következő évadban minden dunaújvárosi egészségügyi dolgozónak ingyenes lesz a színház

A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza nem hagyja a várost kultúra nélkül.! Őze Áron igazgató bejelentette, hogy a következő évadban minden dunaújvárosi egészségügyi dolgozónak ingyenes lesz a színház. "Most ők vannak értünk, akkor mi leszünk értük" – írták Facebook közleményükben.

A Madách musicalslágereit éneklik a színészek a karanténban

"A Madách Színház repertoárja él és visszavárjuk Önöket!" – üzeni a színház a nézőknek, és hogy ez az üzenet könnyebben átmenjen, dalokat is "mellékelnek" hozzá.
Új színdarabok