Közönségdíjat kapott Hernádi Judit

2019. June 19.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

A Játékszín társulati ülésen közönségdíjat kapott Nagy Sándor és Hernádi Judit, a szakmai elismerések közül a Kránitz Lajos-díjat idén Szente Vajk színművésznek, a Kishonti Ildikó-díjat Kékesi Miklós művészeti titkárnak adta át Bank Tamás igazgató.

Fotó: Hernádi Judit/FB

A következő évadban Magyarországon először adaptálják színpadraTeljesen idegenek című olasz filmet, többek közt Makranczi Zalán, Debreczeny Csaba, Nagy Sándor, Lévay Viktória és Erdélyi Timea közreműködésével Czukor Balázs színrevitelében, aki első alkalommal rendez a Játékszínben. Az évad első premierjére november 23-án kerül sor.

A filmnek készült egy magyar adaptációja is, erről itt lehet olvasni

A 2019/2020-as évad tervezett bemutatói között szerepel még februárban Agatha Christie A vád tanúja című munkája Kern András, Gálvölgyi János, Szerednyey Béla és Kocsis Dénes főszereplésével, Simon Kornél rendezésében, valamint áprilisban Eric Assous A takarító című vígjátéka, Kapitány Iván színrevitelében.

Játékszín, Hernádi Judit, új évad, premier, Teljesen idegenek

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok
 
 
Cached at 02:29:53