Akarsz a Cirque du Soleilben énekelni?

2019. April 24.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Cirque du Soleil társulata különböző előadásaival a csodát és az élményt több mint 160 millió nézőnek vitte már el az öt kontinens több mint 400 városába. A gigantikus, elképesztő show-jairól híres utazó társulat most csapattagokat keres.

Fotó: Cirque du Soleil/FB

A Cirque du Soleil társulatában dolgozni nem csak kihívás, de óriási tapasztalat, megtiszteltetés és életre szóló élmény. Most olyan tagokat keresnek, akik védőháló nélkül is megmutathatják tudásukat: "csak" kiválóan kell énekelniük.

Mondhatnánk, hogy egy cirkuszban a zene csak aláfestés, de aki ismeri a kanadai társulat repertoárját, az tudja, hogy a látvány és a zene tökéletes összhangban van és egyenrangú alkotórészei a műsornak, s mindkettő megegyezik abban, hogy professzionális felkészültséget kívánnak.

Ennek megfelelően az énekesnek tényleg profi módon kell énekelnie, és ezt egy videóval is alá kell támasztania. Mivel a társulat mintegy 50 országból érkezett művészekből áll, elengedhetetlen, hogy a jelentkező jól beszéljen angolul, és az sem árt, ha van elég szabadideje, mert ezek csak mennek, mennek...

A követelményeket részletesen itt lehet elolvasni, a mihez tartás véget a Jacko-ról szóló műsorukból emelünk be egy részletet:

 

Cirque du Soleil, énekes, casting

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok