Az évad színészei: Hernádi Judit és Nagy Sándor

Bank Tamás a Thália Színház direktora ma délelőtt megtartotta az évadzáró társulati ülést, egyúttal átadta a szakmai- és közönségdíjakat.

Fotó: Thália Színház (FB)
Fotó: Cirque du Soleil/FB

Akarsz a Cirque du Soleilben énekelni?

A Cirque du Soleil társulata különböző előadásaival a csodát és az élményt több mint 160 millió nézőnek vitte már el az öt kontinens több mint 400 városába. A gigantikus, elképesztő show-jairól híres utazó társulat most csapattagokat keres.
 
A Rocksuliba várják a diákokat!

A Rocksuliba várják a diákokat!

Ha elmúltál 8 éves, de még nem vagy 13 éves, szeretsz zongorázni, dobolni, basszusgitározni vagy szólógitározni, énekelsz és érdekel a színház világa, akkor most eljött a te időd!
 
A HAIR-hez keres szereplőket a Pannon Várszínház

A HAIR-hez keres szereplőket a Pannon Várszínház

A Pannon Várszínház meghallgatást hirdet a HAIR című musical énekes-színészi és táncos szerepeire, elsősorban 16-30 év közötti fiatalok számára.
 
Egy kocka a filmből

Kiválóan gitározó színészt keres a Madách

A színház 2019 őszén tervezi bemutatni a ONCE című musicalt. A darab férfi főszereplőjét még keresik.
 
Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok