Hajtogassatok papírmadarakat a Vígszínháznak!

2019. February 01.  ·   Általános   ·  Színházvilág.hu

A Vígszínháznak – John Cassavetes legendás Premier című filmje alapján készülő új bemutatójához – nagy mennyiségű origami madárra van szüksége, ezért a nézők segítségét kérik!

Hajtogassatok papírmadarakat a Vígszínháznak!

A madarakat régi színházi példányok lapjaiból és fehér A/4-es papírlapból kellene hajtogatni. A régi példányok lapjait a Vígszínház portáján lehet felvenni, és ugyanitt várják a már elkészült remekműveket (1136 Budapest, Pannónia utca 1.).

Egy kis segítség a hajtogatáshoz:

A lelkes hajtogatók között 4 db páros jegyet sorsolnak ki a Premier című előadás főpróbájára és bemutatójára.

 

Vígszínház, Premier, origami, közönség

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok