A Thália darabjában tért vissza a színpadra 10 év kihagyás után Kolovratnik Krisztián

2019. December 12.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

A színészt hosszú idő után most láthatják először színpadon a nézők: Rocco-t alakítja a Thália Teljesen idegenek című darabjában, amelynek alapját egy olasz film képezi. A történet annyira mai, annyira húsba vág, hogy Paolo Genovese 2016-os filmjének több országban leforgatták a helyi remake-jét – a görög, spanyol, török, francia, mexikói, koreai, kínai változat mellett a magyar is elkészült. A filmvászon után most a színházat hódítja meg.

Fotó: JÁTÉKSZÍN

S hogy hol volt Kolovratnik Krisztián csaknem egy évtizedig?

"Az elmúlt kilenc évem nagyon nagy szabadságban telt, hiszen egy filmgyártó céget vezetek, ami a saját vállalkozásom. Jó dolog színésznek lenni, de ez egy kötött, kiszolgáltatott életforma. Én mindig is szerettem fotózni, zenélni, a képi világot, sok mindent. Ezek nem feltétlenül fértek meg a színészet mellett. Most viszont mindegyiknek hódolhatok..." – nyilatkozta az RTL Kalandozó című műsorában, amit a Blikk nézett végig.

A színész két éve a Budapest Noir című film egyik főszerepét játszotta el, idén pedig a 200 első randi című tévésorozatban bukkant fel.

A Játékszín darabjáról itt írtunk!

Játékszín, Kolovratnik Krisztián, Makranczi Zalán, Martinovics Dorina, Czukor Balázs, teljesen idegenek, olasz film

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok