Mennyei hanggal búcsúzik a Játékszín Siófoktól

Tavaly debütált sorozattal a budapesti Játékszín a siófoki Színparton. Idén július 6-tól hat szombat estén ismét várták a déli part legnagyobb szabadtéri játszóhelyének közönségét.

Fotó: Játékszín
Fotó: Almási J. Csaba/Vígszínház

Szép város Kolozsvár – a Vígszínház előadást cserél

Két előadással, A Pentheszileia Program és A testőr című produkcióval vendégszerepel Kolozsváron júniusban a budapesti Vígszínház. A vendégjáték a Kolozsvári Állami Magyar Színház és a Vígszínház közötti hagyományos éves előadáscsere keretében valósul meg.
 
Fotó: Vörösmarty Színház

Gáspár Sándor óriásmacskákkal beszélget...

A világhírű japán író, Murakami Haruki World Fantasy-díjas regényéből Frank Galati készített csodálatos színpadi adaptációt. A székesfehérvári Vörösmarty Színház Kafka a tengerparton című előadása április 5-én vendégeskedik a Nemzeti Színházban.
 
Fotó: Krokodilus (Nemzeti Színház)

Így fogadták a vendéglátók a Nemzeti Színház művészeit Moszkvában

A Nemzeti Színház társulata a Krokodilus című darabot adja elő a moszkvai Művész Színházban. A darab a III. Színházművészeti Biennálé műsorán szerepel: a versenyen kívüli programban látható, amelybe jeles orosz rendezők külföldi munkáiból válogattak.
 
Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok