A Padlás óta ilyen nem történt a Vígszínházban – zenés családi road movie sztárparádéval

A hétvégén bemutatták a Vígszínházban a Pinokkiót. Az új zenés darab zeneszerzője Presser Gábor, szövegírója pedig Sztevanovity Dusán. Nem is hinnénk, de az alkotók A padlás óta először dolgoztak együtt musicalen.

Fotók: Dömölky Dániel, Gordon Eszter/ Vígszínház
 Átadták a Vígszínház művészeti díjait

Átadták a Vígszínház művészeti díjait

Bár a járványhelyzet miatt kissé eltérő módon zajlott az ünnepség, a Vígszínházban nem maradtak a fiókban a művészeti díjak idén sem.
 
A nap, amikor a magyar komédiás, Ernie Kovacs Los Angeles-ben meghalt egy autóbalesetben

Amerikai komédiás magyar gyökerekkel: Ernie Kovács

Január 13. szerencsétlenséget hozott Ernie Kovacs életébe: a magyar származású komédiás 58 éve ezen a napon halt meg Los Angelesben egy autóbalesetben.
 
Ma köszöntik A padlás című musical egymilliomodik nézőjét

Ma köszöntik A padlás című musical egymilliomodik nézőjét

December 9-én köszöntik a Vígszínházban A padlás című musical egymilliomodik nézőjét, az 1988 óta folyamatosan repertoáron lévő darab ezredik előadása tavasszal lesz
 
 Juhász Éva fotói

Kusturica-érzés készülődik a Magyar Színházban

Nemzetközi alkotócsapat dolgozik a Magyar Színház nagyszínpadán, szerb, olasz, macedón és magyar művészek közreműködésével készülnek A maratonfutók tiszteletkört futnak bemutatójára, amely hamisítatlan Kusturica–érzést ígér a közönségnek.
 
Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok