Pásztor Erzsi lesz a Tolnay Klári emlékest háziasszonya

Tolnay Klári születésének 106. évfordulója alkalmából rendeznek emlékestet szombaton Mohorán, a programot a Tolnay Klári Emlékház szervezi.

Tolnay Klári emlékestet rendeznek Mohorán
A gerlét, Tolnay Klári legkedvesebb madarát ábrázoló díjat a Tolnay Klári Kulturális és Művészeti Egyesület ítéli oda. (Fotó: nogradhont.hu)

Megvannak a mohorai gerle ide gazdái – átadták a Tolnay Klári-díjakat

Nagy Anna, Szegedi Erika és Cserhalmi György színművész, valamint Rátkai Erzsébet jelmeztervező kapta meg a Tolnay Klári-díjat; az elismeréseket pénteken adták át a Nógrád megyei Mohorán lévő Tolnay Klári Emlékházban.
 
A mohorai Tolnay Klári Emlékházban köszöntik Pásztor Erzsit

A mohorai Tolnay Klári Emlékházban köszöntik Pásztor Erzsit

Pásztor Erzsit ünneplik Mohorán a Tolnay Klári Emlékházban vasárnap; a Kossuth- és Balázs Béla-díjas színművésznőt pályafutása 60. évfordulóján köszöntik barátai és pályatársai.
 
Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok