Elhunyt Shirley Knight (1936-2020)

Nem lehet NEM ismerni: a hatvanas évektől 2018-ig majdnem kétszáz filmben és tévés produkcióban szerepelt. A 83 éves színésznő természetes halállal halt meg szerdán a texasi San Marcosban – közölte a lánya.

Elhunyt Shirley Knight
Meghalt Baby Peggy, a némafilmek utolsó sztárja

Meghalt Baby Peggy, a némafilmek utolsó sztárja

A 101 éves korában elhunyt Diana Serra Cary alig másfél éves volt, amikor a hollywoodi némafilmiparba csöppent. A csak Baby Peggyként emlegetett kislány egy-két év alatt hatalmas sztárrá vált – írja a 24.hu.
 
Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok