Víg(vasár)nap a Körúton

2022. September 08.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

Nyílt napot rendez vasárnap a Vígszínház, hogy a művészek és a közönség együtt ünnepelhesse meg az évadkezdést; a Vígnapon kulisszajárás, improvizációs előadás, koncert, dedikálás, tánctanulás és számtalan gyerekprogram várja az érdeklődőket.

Víg(vasár)nap a Körúton

A Vígnap az idén egy valóban egyszeri és megismételhetetlen programmal kezdődik: a Vígszínház művészei improvizációs előadással készülnek, amelynek házigazdája Rudolf Péter lesz (VígIMPRO).

A programsorozat a továbbiakban végigkalauzolja a látogatókat a színház ritkán látott helyszínein, Hegyi Barbara, Márkus Luca és Tar Renáta segítségével pedig csokit is készíthetnek a látogatók. A gyerekeket arcfestéssel, tánctanulással, jelmez- és parókapróbával várják. A teátrum archívumának kincseiből a Vígböngészdében lehet válogatni, és a színház művészeinek saját készítésű édességeiből is lehet vásárolni, a bevételt jótékonysági célokra ajánlják fel.

Az eseményt a Víg125 koncert zárja, a Vígszínház történetének emblematikus előadásaiból nagyzenekari kísérettel adnak elő részleteket a társulat művészei. Olyan darabok slágerei csendülnek fel, mint a Csókos asszony, a Fekete Péter, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, A padlás vagy A Pál utcai fiúk.

A VígIMPRO és a Víg125 koncerten való részvétel jegyvásárláshoz kötött, a többi programon a részvétel ingyenes.

További információ ezen az oldalon érhető el.

Vígszínház, nyílt nap

 

 

Szólj hozzá!


Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi...

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi...
 
Színház naptár

Generációnk a padlón hever (Az ügynök halála, Centrál Színház)

Mint arról már többször is hírt adtunk, a Centrál Színház tűzte műsorára a drámairodalom egyik klasszikusát. A főpróbán jártam, és előre bocsájtom, nem kritikaírásra vállalkoztam, hanem arról beszélnék, hogy 2024-ben számomra mit jelentett ez az előadás.

A nők és a művészet – nehezített pálya

Számos kutatás bizonyítja, hogy a női művészeknek nehezebb dolguk van a kreatív szakmákban, mint a férfiaknak.
Új színdarabok
A király beszéde
A király beszéde
Székesfehérvár 
A kék hajú lány
A kék hajú lány
Székesfehérvár 
A kék hajú lány
A kék hajú lány
Székesfehérvár 
kettős:játék
kettős:játék
Budapest