Vasárnap este félbeszakadt a Nemzeti Színház előadása

2019. January 21.  ·   hír   ·  koncert.hu

Az Index kulturális rovata adta hírül, hogy vasárnap este a Nemzeti Színházban félbe kellett szakítani Az ember tragédiája című előadást, mert elromlott a színpadtechnika egyik emelője.

Vasárnap este félbeszakadt a Nemzeti Színház előadása

Éppen a párizsi szín ment a drámából, amikor föntmaradt az egyik díszletelem, rajta egy színésszel. Az előadás a probléma ellenére folytatódott, a londoni színt is befejezték nehézségek között. Ezután viszont újabb hiba történt egy díszletelemmel. Felkapcsolták a fényeket, a technikai stáb bejött a színpadra, a nézőknek pedig el kellett hagyni a nézőteret. Az előadást nem tudták befejezni, nagyjából 40 perccel kevesebb volt a játékidő.

A színészek próbálták megmenteni az előadást, megindító volt látni, ahogy küzdöttek és improvizáltak a londoni színben a megváltozott körülmények között – írja a portál egy olvasó levelére hivatkozva.

Nemzeti Színház, Az ember tragédiája, félbeszakadt előadás

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok