Újra együtt forgathattak a hazai színészlegendák

2023. July 03.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A ráckeresztúri Brauch-kastélyban forgatták a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjátékpt. Az Agatha Christie stílusát idéző, humorral átszőtt filmben a legnagyobb színészlegendák játszanak együtt: Kern András mellett feltűnik többek között Pogány Judit, Hámori Ildikó, Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Jordán Tamás, valamint Bánsági Ildikó is.

Újra együtt forgatnak a hazai színészlegendák

Kétszáz éves, sejtelmes hangulatú kastély Ráckeresztúr mellett, egy héthektáros park közepén – ilyen helyszínen forgatták májustól a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjátékot.  A krimiben a fiatalabb generációból is számos kiváló művész kapott szerepet: a vásznon feltűnik majd Hermányi Mariann, Stefanovics Angéla, Bánki Gergely, Závodszky Noémi, Gyöngyösi Zoltán, Keresztes Tamás, Herczeg Adrienn, Elek Ferenc és Pál András is. 

A fordulatos történet középpontjában egy gyilkosság áll, amely felkavarja az idős művészeket befogadó Pirandello Színészotthon mindennapjait. Egy mellőzött idős színész, akit hajdanán egy Poirot-szerű szerep tett híressé, saját szakállára nyomozni kezd, de nincs könnyű dolga.

„A krimi egy zárt helyen, a világtól távol játszódik, ahol a főszereplőnek úgy kell nyomoznia, hogy körülötte mindenki mesterien hazudik, hiszen csupa színész veszi körül Tolnai Tivadart, akit Kern András alakít" – mesélte Köbli Norbert forgatókönyvíró.

Az alkotók szerint a Ma este gyilkolunk valódi jutalomjáték a színészeknek – állítólag ők is nagyon élvezték a közös munkát.

„Amint leállt a kamera, dőltek belőlük a történetek és az anekdoták" – mondta Fazakas Péter rendező a forgatás hangulatáról, amelyet jól visszaad a film Youtube-csatornájára feltöltött kisfilm is.

 

A Ma este gyilkolunk várhatóan 2024 februárjában kerül majd a mozikba.

filmforgatás, Ma este gyilkolunk

 

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok
Liliom
Liliom
Budapest 
Liliom
Liliom
Budapest 
A PÁL UTCAI FIÚK
A PÁL UTCAI FIÚK
Százhalombatta 
Mindenki megvan? Dr....
Mindenki megvan? Dr....
Székesfehérvár 
A három sárkány
Megmaradni
Megmaradni
Budapest 
Megmaradni
Megmaradni
Budapest 
 
 
 
Cached at 02:40:09