Új színházterem nyílt Budán

2023. October 03.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

A Karinthy Színház új színháztermet nyitott Karinthy Stúdió néven, amely az idei évadtól több előadásnak is otthont ad.

Fotó: Karinthy Színház

Az új játszóhellyel a Karinthy Színháznak az a célja, hogy az újragondolt stúdióelőadások mellett a társulati tagoknak és a fiatal tehetségeknek is lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra egy-egy önálló est vagy előadássorozat keretében.

Az új színpadon először a Margarída asszony című monodrámát láthatták a nézők. Roberto Athaydeű darabját Böhm György rendezésében láthatja a közönség. A humorral teli groteszk dráma egy boldogtalan asszony vergődése a minket körülvevő, egyre őrültebb világban. A Karinthy Színház előadásának meghatározója a színésznő, Balázs Andrea (képünkön) – írják a darabról, amely legközelebb szombaton látható a stúdiószínpadon.

Karinthy Színház, Karinthy Stúdió, Balázs Andrea

 

 

Szólj hozzá!


10 érdekesség a színházvilág leghíresebb ügynökével kapcsolatban

10 érdekesség a színházvilág leghíresebb...

2024. február 24-én mutatja be a budapesti Centrál Színház Arthur Miller klasszikusát, Az ügynök halálát, erről csatolt cikkünkben olvashatnak....
 
Színház naptár

Alföldi Róbert rendezésében mutatja be a Centrál Színház Az ügynök halálát

Stohl András, Balsai Móni, Fehér Tibor és Szécsi Bence (képünkön) főszereplésével készül a budapesti Centrál Színház új előadása, melynek premierje 2024. február 24-én lesz.

Ajtócsapkodós darab a köbön

Így jellemezte Tasnádi Csaba rendező az olvasópróbán azt a vérbeli angol bohózatot, melyet hamarosan a Thália Nagyszínpadán láthat a nagyérdemű.
Új színdarabok