Új színház nyílik Ferencvárosban

2019. January 14.  ·   hír   ·  Modra Ildiko

Új színházat és közösségi teret nyit Ferencvárosban az Itt és Most Társulat.

https://www.szinhazvilag.hu/hirek/hir/uj-szinhaz-nyilik-ferencvarosban

A Ráday utcai helyszínen elsősorban a színházi improvizáción lesz a hangsúly, de irodalmi programok, környezettudatossággal kapcsolatos workshopok, tréningek, társasjáték-estek, családi mesedélelőttök és filmvetítések is lesznek.

Az Itt és Most Színház és Közösségi Tér január 24-tól 27-ig ingyenes nyitófesztivált rendez, amelynek programjában improvizációs kurzus, zenés népmese-játék, társasjáték klub, színházi előadás és a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) estje is szerepel.

>> A részletes program itt

Az új helyszín ad otthont a FISZ líra műhelyének, amelynek tagjai közül Lukács Flóra, Makáry Sebestyén és Élő Csenge mutatkozik be a közönségnek a január 26-i est keretében, de külön blokkot szentelnek Csepregi János, Neszlár Sándor és a Margó-díjas Mécs Anna tavaly megjelent köteteinek is.

 

Itt és Most Társulat, ferencváros, fesztivál, improvizáció, közösségi tér, Ráday utca

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok