Színház fedél nélkül – játszóhelyet keres a MáSzínház!

2020. május 26.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A MáSzínház társulatának tagjai értelmi sérült fiatal felnőttek és gyerekek, ép értelmű fiatalok, önkéntes segítők és színházi szakemberek. Most helyet keresnek maguknak – és közönségüknek.

Színház fedél nélkül – játszóhelyet keres a MáSzínház!

A kialakult helyzetben a bevételeik kiesése mellett az általános kiadásaik fedezhetetlenné váltak; és mind közül a Wesselényi utca 73. szám alatti bérleményük fenntartása jelentette a legnagyobb terhet. Így március 31-én kiköltöztek a bázisukból, és holmijaik egy kőbányai raktárba kerültek. De egyszer csak vége ennek a bezárkózós időszaknak, jó lenne egy hely, ahol – mondjuk ősszel – kipakolhatnák a dobozokat...

Hogy valójában mit is keresnek, ebből a posztból kiderül – hátha valaki tud nekik segíteni...

 

 

MáSzínház, értelmi sérültek, helykeresés

 

 

Szólj hozzá!


Megújul a szabadtéri színpad Balatonföldváron

Megújul a szabadtéri színpad Balatonföldváron

A Zöld Város elnevezésű projektcsomag keretében 680 millió forintból valósul meg a Szabadtéri Színpad teljes újjáépítése,...
 
Színház naptár

Apa, cirkusz, méz – hírek a nyári színházak világából

Nem volt olyan rég, hogy ilyen műfaj nem létezett. Mármint hír, ami előadásokról szól... Milyen jó, hogy már túl vagyunk rajta – reméljük, már ezen az oldalon is maradunk.

Sam Mendes a szívén viseli a színházi dolgozók sorsát

Sam Mendes brit rendező és a londoni és brit színházi társaság a Netflixszel karöltve pénzalapot hozott létre a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került színházi dolgozók támogatására.
Új színdarabok