Nyári tábort szervez gyerekeknek az Örkény Színház

2020. June 08.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Napközis drámajátékos tábort hirdet gyerekeknek az Örkény Színház ifjúsági részlege, az IRAM.

Fotó: Radnóti Színház

A program, amelyet színészek és pedagógusok irányítanak közösen, többek között azt szeretné megmutatni, hogy a színház az a hely, ahol a néző egész életében megtalál valamit abból, amit felnőtté válva olykor elveszít.

A tábor során a résztvevő gyerekek közösségi és kreatív drámajátékos gyakorlatokon keresztül ismerkednek egymással, közösen létrehozott fantáziavilágot építenek, gondolataikkal, alkotásaikkal és saját történeteikkel töltik meg az Örkény Színházat.

A Fodor Fanni és Török Tímea által vezetett programra, amely 2020. június 22-26., naponta 9-16 óráig lesz 6-10 éves kisiskolásokat várnak. A tábor díja 40 000 Ft, mely tartalmazza az étkezések árát. Jelentkezni az iram@orkenyszinhaz.hu címen lehet június 17-ig.

Örkény Színház, IRAM, nyári tábor, gyerekek

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok