Most belebújhatsz a Katonások bőrébe!

2020. május 24.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Kreatív játékra invitálja a nézőit a budapesti Katona József Színház: elkészíthetik az idei évad bemutatóiból bármelyik előadásfotó kreatív reprodukcióját!

Tasnádi Bence a Tartuffe egyik jelenetét alkotta újra otthon Horváth Judit fotója alapján.

A "művet" és a mintaként szolgáló képet a marketing@katonaszinhaz.hu címre jövő péntekig (május 27.) várják. A legötletesebb megoldások között a jövő évad első előadására szóló páros jegyet sorsolnak majd ki, és nyilván mindenkinek megmutatják ezeket majd a Fb-oldalukon is.

A mintafotók itt találhatók, azonban nem kötelező ebből választani: lehet választani képet Facebook-bejegyzésből vagy a színház honlapjáról is.

 

Katona József Színház, játék, fotómontázs

 

 

Szólj hozzá!


Megújul a szabadtéri színpad Balatonföldváron

Megújul a szabadtéri színpad Balatonföldváron

A Zöld Város elnevezésű projektcsomag keretében 680 millió forintból valósul meg a Szabadtéri Színpad teljes újjáépítése,...
 
Színház naptár

Apa, cirkusz, méz – hírek a nyári színházak világából

Nem volt olyan rég, hogy ilyen műfaj nem létezett. Mármint hír, ami előadásokról szól... Milyen jó, hogy már túl vagyunk rajta – reméljük, már ezen az oldalon is maradunk.

Sam Mendes a szívén viseli a színházi dolgozók sorsát

Sam Mendes brit rendező és a londoni és brit színházi társaság a Netflixszel karöltve pénzalapot hozott létre a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került színházi dolgozók támogatására.
Új színdarabok