Még az alkotók is szégyellik az új Macskák-filmet

2019. december 23.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Azt már nyáron megírtuk, hogy kiakadtak a rajongók a hollywoodi Macskák-film trailerén. Pedig a szereplőgárda alapján igazán nagy dobás lehetne... A listán többek között ott van Judi Dench, James Corden, Idris Elba, Jennifer Hudson, Rebel Wilson, Sir Ian McKellen és Taylor Swift is.

Még az alkotók is szégyellik az új Macskák-filmet

A Universal ezért sosem látott lépésre szánta el magát: pénteken, ami Amerikában a mozihét kezdete, azaz ekkor van az új filmek premierje, a filmet forgalmazó stúdió e-mailben jelezte a moziknak, hogy hamarosan kapnak egy frissített verziót a film kópiáiból, ahogy a Hollywood Reporter által megszerzett memóban szerepel, „valamennyi javított vizuális effekttel”írja a 24.hu.

 

A végeredmény egy már-már visszataszító látványvilág lett

Ilyen még nem történt egy már mozikba küldött filmmel. A lap forrásai úgy tudják, a dolgot maga a rendező Tom Hooper kérte. A filmre ráfér a módosítás: a szakma szétcincálta, és a nézők sem szavaztak másként, sem értékelésekben, sem a jegyvásárlásokkal: minden filmadatbázisban 20% körüli eredményt kapott, és a 95 milliós büdzséből készült film 2,6 millió dollárral nyitott, azaz jelen állás szerint orbitális méretű anyagi bukásra is számíthat.

Az élőszereplős CGI verzióban újraálmodott musicalklasszikus finoman szólva sem sült el jól...

Macskák, film, Universal

 

 

Szólj hozzá!


Mamma Mia! 400

Mamma Mia! 400

A Madách Színház 2021. november 22-én játszotta 400. alkalommal Benny Andersson- Björn Ulvaeus-Catherine Johnson: Mamma Mia! című musicaljét.
 
Színház naptár

Szakmai és közönség díjakat osztottak az első első eSzínház Fesztiválon

Október 20-án ünnepélyes keretek között kiosztásra kerültek az eSzínház Fesztivál szakmai- és közönségdíjai, valamint az Alapítvány a Magyar Színházakért 2020-as szakmai díjai is, amelyek a pandémia miatt a tavalyi évben nem kerültek átadásra. A ünnepi átadóra a Radnóti Miklós Színházban került sor, a legjobb férfi...

Csomolungma 80 perc alatt

A Vörösmarty Színház bemutatta A cégvezetőt. A dupla premieres hétvégén a Pelikán Fészek is dugig megtelt, hiszen Háy János A cégvezető című regényéből készült monodrámát mutatta be a székesfehérvári Vörösmarty Színház Sághy Tamás előadásában. A 80 perces sorsjáték, a Háy-Sághy páros és a mindekit érintő...
Új színdarabok