Még az alkotók is szégyellik az új Macskák-filmet

2019. December 23.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Azt már nyáron megírtuk, hogy kiakadtak a rajongók a hollywoodi Macskák-film trailerén. Pedig a szereplőgárda alapján igazán nagy dobás lehetne... A listán többek között ott van Judi Dench, James Corden, Idris Elba, Jennifer Hudson, Rebel Wilson, Sir Ian McKellen és Taylor Swift is.

Még az alkotók is szégyellik az új Macskák-filmet

A Universal ezért sosem látott lépésre szánta el magát: pénteken, ami Amerikában a mozihét kezdete, azaz ekkor van az új filmek premierje, a filmet forgalmazó stúdió e-mailben jelezte a moziknak, hogy hamarosan kapnak egy frissített verziót a film kópiáiból, ahogy a Hollywood Reporter által megszerzett memóban szerepel, „valamennyi javított vizuális effekttel”írja a 24.hu.

 

A végeredmény egy már-már visszataszító látványvilág lett

Ilyen még nem történt egy már mozikba küldött filmmel. A lap forrásai úgy tudják, a dolgot maga a rendező Tom Hooper kérte. A filmre ráfér a módosítás: a szakma szétcincálta, és a nézők sem szavaztak másként, sem értékelésekben, sem a jegyvásárlásokkal: minden filmadatbázisban 20% körüli eredményt kapott, és a 95 milliós büdzséből készült film 2,6 millió dollárral nyitott, azaz jelen állás szerint orbitális méretű anyagi bukásra is számíthat.

Az élőszereplős CGI verzióban újraálmodott musicalklasszikus finoman szólva sem sült el jól...

Macskák, film, Universal

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok