EZMEGKI!?

2023. October 09.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A közösségi platformok számunkra egyik leggyűlöltebb kommentelője az, aki fáradhatatlanul lusta még ahhoz is, hogy utánanézzen annak, amit kommentel. Ő szokta nagy felháborodással odabiggyeszteni egy-egy poszt alá, hogy KI EZ? Mintha az illetőnek kellene őt, a júzert ismernie, és nem fordítva...

EZMEGKI!?

A Katona József Színház elejét vette a dolognak, és EZMEGKI!? címmel készítettek (alkotók: Horváth Máté, Kazimir Annamari, Wiegandt Júlia) egy villámkérdésekből álló videósorozatot azokkal a fiatal színészekkel, akik az elmúlt három évben szerződtek a Katonához.

így megismerheti a közönség Béres Bencét, Gloviczki Bernátot, Jakab Balázst, Kanyó Katát, Lengyel Benjámint, Mentes Júliát, Pásztor Dánielt és Tóth Zsófiát, a világ lustáiinak meg elég lesz ezentúl egy linket küldeni válaszként :)

A YouTube lejátszási lista itt.

 

 

 

Katona József Színház, EZMEGKI!?, társulat, kommentelők

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok