Ember küzdj, és bízva bízzál – pályázatot hirdetett a Nemzeti diákoknak

2019. February 05.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Pályázatot indít a Nemzeti Színház 13-23 éves diákok számára! A színház által Az ember tragédiája előadáshoz készített szpotok nyomán várjuk a diákok saját gyártású telefonos videóit, melyeken saját ötlettel egy-egy szállóigét jelenítenek meg.

Fotó: Nemzeti Színház

A 20-30 másodperces videókat feltöltik a Nemzeti Színház Instagram oldalára február 4. és március 4. között – a beérkezések sorrendjében, amelyeket aztán egy három tagú zsűri – Schnell Ádám, Nagy Mari és Herczegh Péter, Az ember tragédiája szereplői –  bírálj majd el.

A közönség is szavazhat a kedvencére: a videókat és a közönség szavazatait a tragedia@nemzetiszinhaz.hu email címre várják.

A közönségdíjas és a 3. helyezett nyereménye: 2 tiszteletjegy a színház repertoárjáról szabadon választott előadásra, Az ember tragédiája szállóigéjét tartalmazó 2 db vászon válltáska.

A 2. helyezett nyereménye: 2 tiszteletjegy a színház repertoárjáról szabadon választott előadásra, Az ember tragédiája szállóigéjét tartalmazó 2 db vászon válltáska, valamint exkluzív kulisszajárás Az ember tragédiája egyik szereplőjével.

Az 1. helyezett nyereménye: egy Iphone 7 mobiltelefon, 2 tiszteletjegy a színház repertoárjáról szabadon választott előadásra, Az ember tragédiája szállóigéjét tartalmazó 2 db vászon válltáska.

TEHÁT:

  1. Válassz ki egy ütős mondatot Az ember tragédiája műből.
  2. A mondathoz készíts egy ütős videoszpotot a saját mobiloddal
  3. Üsd le az entert, hogy elküldd a tragedia@nemzetiszinhaz.hu e-mail címre...!

A játék 2019. március 4-ig tart, eredményhirdetés március 11-én!

Nemzeti Színház, Az ember tragédiája, pályázat, spot, diákok

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok
 
 
Cached at 11:44:49