EGYÜTT MIND TÚLÉLJÜK! Az egyik szinkronstúdió vezetője óriási dolgot tett

2020. március 14.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Műsoron.hu-n olyan hírt olvastunk, ami egyszerre csodálatos és tragikus. Ez utóbbi azért, mert nagyon sok előadóművész bajba kerülhet a Covid 19 miatt elrendelt tiltások következtében, csodálatos, mert megmutatja, hogy az állítólag elembertelenedett, csak a pénzt hajhászó showbizniszben és határműfajaiban igenis van még élet, van még szív.

EGYÜTT MIND TÚLÉLJÜK! Az egyik szinkronstúdió vezetője óriási dolgot tett

Példaértékű felajánlást tett a Bor Zoltán, a jelentős mennyiségű Netflix és HBO tartalmat is szinkronizáló Direct Dub Studios vezetője, amivel azoknak a kollégáknak kíván segíteni, akik a koronavírus-járvány miatt lemondott munkák miatt nehéz helyzetbe kerültek.

Ez a felajánlás is azt bizonyítja, hogy a magyar szinkron nem csak szakmailag, hanem emberi összefogásban is világszínvonalú, Zoli felajánlása pedig sokaknak jelenthet egy kis segítséget ebben a nehéz és viszontagságos időben.

"Kedves Barátaim, Kedves Szinkronizáló Kollégák!

Nem kívánok állást foglalni sem pro, sem kontra a koronavírussal kapcsolatban. Egy hajóban ülünk, és azt látom, hogy a barátaim, munkatársaim nagy része a vesztegzár áldozata lett. Nincs előadás, nincs bevétel. Amire mindenki számított. Szomorú!

Ellenségünk csak az IDŐ. A többit nehéz lenne felsorolni!

Bízom benne, hogy rövid időn belül ez a nyavalya feloldódik, vagy nem, de akkor is élhetjük a normális életünket. Hisz’ normálisak vagyunk…néha! Vagy soha, vagy egyáltalán nem! A helyes válasz aláhúzandó.

Addig is a következőt tudom felajánlani.

Akinek problémája van a lemondott előadások okán, vagy bármi nehézsége támad, a Direct Dub Studios Kft. 3 Millió Ft értékeben felszabadít forrást ezeknek a kollégáknak.

Hogy is gondolom ezt?

A jövőben elkövetkező munkákat előre kifizetjük, azoknak, akik erre rászorulnak. Nem kell most teljesíteni, csak majd a jövőben. Májusban, Júniusban. Vagy sosem, mert mind meghalunk. ? Személyenként maximum 15.000 Ft értékben befogadunk számlákat. Ezt anonim módon a dds@directdubstudios.hu e-mail címen jelezzétek. Senkit nem szeretnénk kellemetlen helyzetbe hozni. Az önmérséklet, az igazán nehéz helyzetben lévő kollégák miatt FONTOS!

A keret, a tipegő korban lévő vállalkozásomban sajnos csak 3 millió Ft. Eddig tudok erre garanciát adni.

Szeressétek egymást, mossatok kezet és érezzétek, hogy nem vagytok egyedül! Mi ott vagyok mellettetek, veletek! Jóban-rosszban! ? Vagy Barátok közt! ?

Ölelés mindenkinek, akinek nehézsége van és annak is, aki még nem tudja, hogy lehet! Együtt túléljük!

Én ennyit tudok tenni ebben a helyzetben!

Bor Zoli"

A hír forrása

koronavírus-járvány, törölt koncertek, törölt előadások Covid 19, veszélyhelyzet, előadóművészet, veszteség, Bor Zoltán, Direct Dub Studios

 

 

Szólj hozzá!


Tiszta a levegő! A kecskeméti színház fogadóterei biztonságosak

Tiszta a levegő! A kecskeméti színház fogadóterei...

Pénteken a Nyolc nő című darab bemutatójával rajtolt a 2020/21-es évad a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban – mindenki nyugodjon le,...
 
Színház naptár

Bál a miskolci Savoyban

A Bál a Savoyban Ábrahám Pál egyik legnépszerűbb, napjainkban is Európa szerte játszott operettje. Ma este lesz a miskolci premierje.

A média tegnap nem volt túl tisztességes a Vígszínházzal kapcsolatban

"Rudolf Péter kitiltotta Eszenyit a Vígszínházból" – harsogták jobbról-balról a médiumok. Volt, amelyik egész egyszerűen kihagyta azt a fontos mondatot, ami miatt a színház kénytelen volt közleményt kiadni – változtatás nélkül közöljük.
Új színdarabok
Az apa
Az apa
Budapest 
Az apa
Az apa
Budapest 
Az apa
Az apa
Budapest 
Az apa
Az apa
Budapest 
Az apa
Az apa
Budapest 
Az apa
Az apa
Budapest 
Az apa
Az apa
Budapest 
Az apa
Az apa
Budapest 
Semmi
Semmi
Budapest 
Semmi
Semmi
Budapest