EGYÜTT MIND TÚLÉLJÜK! Az egyik szinkronstúdió vezetője óriási dolgot tett

2020. március 14.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Műsoron.hu-n olyan hírt olvastunk, ami egyszerre csodálatos és tragikus. Ez utóbbi azért, mert nagyon sok előadóművész bajba kerülhet a Covid 19 miatt elrendelt tiltások következtében, csodálatos, mert megmutatja, hogy az állítólag elembertelenedett, csak a pénzt hajhászó showbizniszben és határműfajaiban igenis van még élet, van még szív.

EGYÜTT MIND TÚLÉLJÜK! Az egyik szinkronstúdió vezetője óriási dolgot tett

Példaértékű felajánlást tett a Bor Zoltán, a jelentős mennyiségű Netflix és HBO tartalmat is szinkronizáló Direct Dub Studios vezetője, amivel azoknak a kollégáknak kíván segíteni, akik a koronavírus-járvány miatt lemondott munkák miatt nehéz helyzetbe kerültek.

Ez a felajánlás is azt bizonyítja, hogy a magyar szinkron nem csak szakmailag, hanem emberi összefogásban is világszínvonalú, Zoli felajánlása pedig sokaknak jelenthet egy kis segítséget ebben a nehéz és viszontagságos időben.

"Kedves Barátaim, Kedves Szinkronizáló Kollégák!

Nem kívánok állást foglalni sem pro, sem kontra a koronavírussal kapcsolatban. Egy hajóban ülünk, és azt látom, hogy a barátaim, munkatársaim nagy része a vesztegzár áldozata lett. Nincs előadás, nincs bevétel. Amire mindenki számított. Szomorú!

Ellenségünk csak az IDŐ. A többit nehéz lenne felsorolni!

Bízom benne, hogy rövid időn belül ez a nyavalya feloldódik, vagy nem, de akkor is élhetjük a normális életünket. Hisz’ normálisak vagyunk…néha! Vagy soha, vagy egyáltalán nem! A helyes válasz aláhúzandó.

Addig is a következőt tudom felajánlani.

Akinek problémája van a lemondott előadások okán, vagy bármi nehézsége támad, a Direct Dub Studios Kft. 3 Millió Ft értékeben felszabadít forrást ezeknek a kollégáknak.

Hogy is gondolom ezt?

A jövőben elkövetkező munkákat előre kifizetjük, azoknak, akik erre rászorulnak. Nem kell most teljesíteni, csak majd a jövőben. Májusban, Júniusban. Vagy sosem, mert mind meghalunk. ? Személyenként maximum 15.000 Ft értékben befogadunk számlákat. Ezt anonim módon a dds@directdubstudios.hu e-mail címen jelezzétek. Senkit nem szeretnénk kellemetlen helyzetbe hozni. Az önmérséklet, az igazán nehéz helyzetben lévő kollégák miatt FONTOS!

A keret, a tipegő korban lévő vállalkozásomban sajnos csak 3 millió Ft. Eddig tudok erre garanciát adni.

Szeressétek egymást, mossatok kezet és érezzétek, hogy nem vagytok egyedül! Mi ott vagyok mellettetek, veletek! Jóban-rosszban! ? Vagy Barátok közt! ?

Ölelés mindenkinek, akinek nehézsége van és annak is, aki még nem tudja, hogy lehet! Együtt túléljük!

Én ennyit tudok tenni ebben a helyzetben!

Bor Zoli"

A hír forrása

koronavírus-járvány, törölt koncertek, törölt előadások Covid 19, veszélyhelyzet, előadóművészet, veszteség, Bor Zoltán, Direct Dub Studios

 

 

Szólj hozzá!


Színház fedél nélkül – játszóhelyet keres a MáSzínház!

Színház fedél nélkül – játszóhelyet keres a...

A MáSzínház társulatának tagjai értelmi sérült fiatal felnőttek és gyerekek, ép értelmű fiatalok, önkéntes segítők és színházi...
 
Színház naptár

Turkáló nyílik a József Attila Színház régi jelmezeiből

A színház megválik régi jelmezeitől, hogy azok kisebb társulatok, magánszínházak, függetlenek, amatőrök, iskolák vagy akár magánemberek szekrényeiben találják meg új helyüket.

A járvány magával ránthatja Shakespeare legendás színházát

Minderről a Kívül tágasabb blogon olvastunk: a legendás Globe a blog értesülései szerint képtelen lesz túlélni a korlátozások miatt elszenvedett veszteségeket.
Új színdarabok
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
Mamma Mia!
Mamma Mia!
Budapest 
MACSKÁK
MACSKÁK
Budapest 
MACSKÁK
MACSKÁK
Budapest