EGYÜTT MIND TÚLÉLJÜK! Az egyik szinkronstúdió vezetője óriási dolgot tett

2020. March 14.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Műsoron.hu-n olyan hírt olvastunk, ami egyszerre csodálatos és tragikus. Ez utóbbi azért, mert nagyon sok előadóművész bajba kerülhet a Covid 19 miatt elrendelt tiltások következtében, csodálatos, mert megmutatja, hogy az állítólag elembertelenedett, csak a pénzt hajhászó showbizniszben és határműfajaiban igenis van még élet, van még szív.

EGYÜTT MIND TÚLÉLJÜK! Az egyik szinkronstúdió vezetője óriási dolgot tett

Példaértékű felajánlást tett a Bor Zoltán, a jelentős mennyiségű Netflix és HBO tartalmat is szinkronizáló Direct Dub Studios vezetője, amivel azoknak a kollégáknak kíván segíteni, akik a koronavírus-járvány miatt lemondott munkák miatt nehéz helyzetbe kerültek.

Ez a felajánlás is azt bizonyítja, hogy a magyar szinkron nem csak szakmailag, hanem emberi összefogásban is világszínvonalú, Zoli felajánlása pedig sokaknak jelenthet egy kis segítséget ebben a nehéz és viszontagságos időben.

"Kedves Barátaim, Kedves Szinkronizáló Kollégák!

Nem kívánok állást foglalni sem pro, sem kontra a koronavírussal kapcsolatban. Egy hajóban ülünk, és azt látom, hogy a barátaim, munkatársaim nagy része a vesztegzár áldozata lett. Nincs előadás, nincs bevétel. Amire mindenki számított. Szomorú!

Ellenségünk csak az IDŐ. A többit nehéz lenne felsorolni!

Bízom benne, hogy rövid időn belül ez a nyavalya feloldódik, vagy nem, de akkor is élhetjük a normális életünket. Hisz’ normálisak vagyunk…néha! Vagy soha, vagy egyáltalán nem! A helyes válasz aláhúzandó.

Addig is a következőt tudom felajánlani.

Akinek problémája van a lemondott előadások okán, vagy bármi nehézsége támad, a Direct Dub Studios Kft. 3 Millió Ft értékeben felszabadít forrást ezeknek a kollégáknak.

Hogy is gondolom ezt?

A jövőben elkövetkező munkákat előre kifizetjük, azoknak, akik erre rászorulnak. Nem kell most teljesíteni, csak majd a jövőben. Májusban, Júniusban. Vagy sosem, mert mind meghalunk. ? Személyenként maximum 15.000 Ft értékben befogadunk számlákat. Ezt anonim módon a dds@directdubstudios.hu e-mail címen jelezzétek. Senkit nem szeretnénk kellemetlen helyzetbe hozni. Az önmérséklet, az igazán nehéz helyzetben lévő kollégák miatt FONTOS!

A keret, a tipegő korban lévő vállalkozásomban sajnos csak 3 millió Ft. Eddig tudok erre garanciát adni.

Szeressétek egymást, mossatok kezet és érezzétek, hogy nem vagytok egyedül! Mi ott vagyok mellettetek, veletek! Jóban-rosszban! ? Vagy Barátok közt! ?

Ölelés mindenkinek, akinek nehézsége van és annak is, aki még nem tudja, hogy lehet! Együtt túléljük!

Én ennyit tudok tenni ebben a helyzetben!

Bor Zoli"

A hír forrása

koronavírus-járvány, törölt koncertek, törölt előadások Covid 19, veszélyhelyzet, előadóművészet, veszteség, Bor Zoltán, Direct Dub Studios

 

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok