Egyszer egy évben ingyen mehetnek színházba a gyerekek

2019. January 17.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

Valamint cirkuszi és táncelőadásra, valamint komolyzenei koncertre. Ez az Emmi által kidolgozott kulturális-köznevelési programban szerepel.

Fotó: Pexels.com

A program megteremti annak a lehetőségét, hogy a közoktatás 1-8. évfolyamain tanulók évenként egyszeri ingyenes színházi, cirkuszi és táncelőadásra, valamint komolyzenei koncertre jussanak el, függetlenül a gyermek lakóhelyétől és családja anyagi helyzetétől.

Az nem derül ki számunkra, hogy választaniuk kell/lehet ezen előadások között a gyerekeknek vagy mindegyikből egyre érvényes a minisztériumi "tiszteletjegy", az sem tiszta még annyira, hogy kijelölnek-e bizonyos intézményeket, darabokat, koncerteket, mint ahogy az sem világos egyelőre, hogy melyik tanévtől számíthatnak az ingyenes programokra a gyerekek.

Amint további információhoz jutunk, szólunk!

 

gyerek, cirkusz, színház, koncert, ingyen, köznevelés, Emmi

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok