Dzsungel könyve 25: figyelmeztetést adott ki a Vígszínház

2021. January 16.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Vígszínház január 30-án élőben közvetíti A dzsungel könyve 25 éves jubileumi előadását. A Facebookon azonban több hamis esemény található, ami "A dzsungel könyve 25 éves jubileumi élő közvetítése' címet viseli.

Fotó: Vígszínház
Ezeket álprofillal, megtévesztés céljából hozták létre. A színház felhívja a közönség figyelmét, hogy ne adják ki adataikat és ne utaljanak pénzt számukra. A Vígszínház online közvetítéseire kizárólag az eSzínház forgalmaz jegyeket.
Januárban még három előadást láthatnak a Vígstreamház közvetítéssorozatában. Január 16-án a Hamlet 2019-es felvételét ifj. Vidnyánszky Attila főszereplésével, január 22-én Cseh Tamás születésnapjára a Kelet-nyugati pályaudvar című élő, koncertszínházi közvetítéssel emlékezik a teátrum. Pass Andrea A vándorkutya című, Hitchcock filmjeit idéző, meglepő és merész műve Halász Judittal, Petrik Andreával és Hirtling Istvánnal a főszerepben január 23-án.
Dzsungel könyve 25, Vígszínház, stream, csalás

 

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok