A Broadway jótékonysági koncertet szervez

2020. April 18.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

A 30 Days of Opening Nights című koncert bevételével akarják támogatni a járvány miatt nehéz helyzetbe került színműírókat, zenészeket, zeneszerzőket és színházi alkalmazottakat.

A Broadway nehéz helyzetbe került színházi dolgozókat támogat

A koncert programját a The Hollywood Reporter értesülése szerint hamarosan nyilvánosságra hozzák.

A digitális platform létrehozását régóta tervezte Broadway, de a színházak koronavírus-járvány miatti bezárása sürgetővé tette a szolgáltatás elindítását.

A szükséges biztonsági szabályok betartásával megrendezett jótékonysági koncert a hollywoodi Bourbon Roomból jelentkezik majd. Az eseményt a Broadway on Demand szolgáltatásra való jelentkezéssel lehet megtekinteni. A szolgáltatás a havi előfizetős rendszerben nemcsak élőben felvett Broadway-előadásokat és különleges bemutatókat, hanem mesterkurzusokat is kínál majd a tájékoztatás szerint.

"A Broadway egy óriási, globális márka, és hatása messze túlnyúlik Manhattan szívének néhány háztömbjén. Már a jelenlegi válság előtt is régóta álmodtunk egy olyan platform felépítéséről, amely valóban beteljesíti a Broadway ígéretét, hogy a világ leghosszabb utcájává váljon. Ez a platform lebontja a földrajzi és gazdasági határokat, és lehetővé teszi, hogy az egész világ részese legyen mindannak a csodának, amit a Broadway kínálni tud" – fogalmaztak közleményükben.

Broadway, Broadway on Demand, 30 Days of Opening Nights, jótékonyság

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok