Szerelmes farsang a retro jegyében Veszprémben

2019. February 06.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

Rendhagyó színházi előadásra számíthatnak a Veszprémi Petőfi Színház nézői a szerelmes farsang jegyében február 11-én. Ezen a napon ugyanis a Retro szálló című produkcióval nem ér véget az este.

Szerelmes farsang a retro jegyében Veszprémben

Retro szálló című sorozat felidézi azokat a dalokat, amelyek mellé rengeteg élményt, emléket társítottunk az elmúlt évtizedek folyamán. A vidám időutazásban a színészek mellett kalauzként részt a korszak egy-egy felejthetetlen ikonja, továbbá a szalontánckar és a TeHátrum bárzenekar.

A színház és a könnyűzene találkozik a Retro szálló kulisszái között, hiszen az előadás egy képzeletbeli szállodában játszódik napjainkban, ahol a szálló dolgozói sorra fedezik fel a régi magyar énekesek, zenekarok ottfelejtett tárgyait, felidézik a dalaikat, az est sztárvendége pedig teljes valójában is megjelenik Perlaki Róbert díszletei között, és számos jól ismert, kedvelt dalát elénekli a meglepett szállodai dolgozóknak és természetesen a közönségnek. Az előadás nem titkolt célja, hogy az idősebb korosztályt visszarepítse a múltba, a régi szép emlékek közé, a fiatalabbaknak pedig megmutassa, hogy annak idején kikért rajongtak szüleik.

Ezen az estén tehát a színpadi produkció után nem ér véget a szórakozás, ugyanis egy hamisítatlan retro Fergeteg party-val várják a közönséget. A február 11-én 18 órakor kezdődő est sztárvendége Patkó Béla Kiki lesz – életpályájának több állomását is felidézi az előadás folyamán. Csatlakozik hozzá Dj Dominique, aki elmondása szerint nagyon szereti Veszprémet.

A produkcióval kapcsolatban fontos még megemlíteni, hogy aki ezen az estén a 60-as, 70-es, 80-as 90-es éveknek megfelelő öltözékben érkezik a farsanghoz méltóan, az a közeledő Valentin-naphoz kapcsolódó ajándékot kap.

Forrás

Veszprémi Petőfi Színház, Retro szálló, Kiki, Dj Dominique

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok