Ötórai tea Mucsi Zoltánnal

2021. April 07.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ma – értelemszerűen 5 órakor – online teadélutánra várja a Vasas Könyvtár az érdeklődőket: a Magdolna 5-7 sorozat online adásában Mucsi Zoltán lesz a vendég.

Egy tea Mucsi Zoltánnal?

A beszélgetés apropója az a 2020-ban megjelent beszélgetőkönyv, amelyet Bérczes László rendezővel együtt jegyez a színész, de Kapa és Pepe párosa, valamint Tóth János figurája is biztosan megkerülhetetlen téma egy Mucsi Zoltánnal folytatandó beszélgetésben. A cél, hogy a sokoldalú színész minél több arcát sikerüljön bemutatni az április 7-én délután ötkor, a Vasas Könyvtár Facebook-oldalán kezdődő eseményen. Sőt, talán arra is rá lehet venni, hogy a közelgő költészet napja alkalmából elmondja egy kedves versét..

Aki „készülne" az online beszélgetésre, megnézheti a színész életének egyik örökbecsűjét a hajdani Bárka Színházból,

de ezzel a videóval is tréningezhetnek a bevállalósak :)

 

Az eseményt a könyvtár Facebook-oldalán lehet majd követni:

Kezdés: 2021. április 7-én, szerdán 17:00 órakor

A program INGYENES! 

Mucsi Zoltán, Vasas Könyvtár

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok