Nyári vacsoraszínházi előadások az Orfeumban

2019. June 23.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Már lassan 4 éve töretlen sikerrel futnak a vacsoraszínházi előadások az Orfeum színpadán. A műfajteremtő szórakoztatási forma hatalmas népszerűségnek örvend a kellemes esti programot keresők körében, ráadásul ezen a nyáron újabb előadásokkal bővül az eddigi kínálat. Így a nyár folyamán 7 különböző produkcióval várja vendégeit az Orfeum.

Nyári vacsoraszínházi előadások az Orfeumban

Az Orfeum vendégei körében már ismerősen csenghet a vacsoraszínház kifejezés. Ezeken az unikális estéken a nézők azon túl, hogy az időjárás viszontagságaitól függetlenül kacaghatnak, sírhatnak, vagy éppen izgulhatnak végig egy színi előadást, nyugodt beszélgetés közepette egy kellemes vacsorát is elkölthetnek a műsor szüneteiben. 

Az idei nyári vacsoraszínházi fesztivál az anyaságot és az apaságot könnyed, humoros formában bemutató Anyád kínja és Apád füle című előadások több alkalommal is műsorra kerülnek a nyár folyamán. Az Anyád Kínjában Haumann Petra, Horváth Lili, Kisfalvi Krisztina és Oszter Alexandra tabuk nélkül mesélnek és énekelnek az anyaság rejtelmeiről, míg az Apád Fülé-ben Adorjáni Bálint, Elek Ferenc, Fenyő Iván és Nagy Sándor fergeteges játékkal nevettetik a nézőket.

A Vacsoraszínházi Fesztivál keretein belül az Orfeum vendég előadásokkal is színesíti programját. Azok számára, akiknek sokat jelentettek és jelentenek ma is Cserháti Zsuzsa slágerei Horányi Juli és társulata érzékenyen, finoman, elegánsan, de nem mindennapian mutatja be a művésznő életét a Boldogság… című zenés színházi produkcióban. A krimik és a talányok szerelmeseinek nyári estéire izgalmas ugyanakkor szórakoztató kikapcsolódást nyújt az Orfeumban vendégeskedő Gyilkosság a vacsorán-társulat interaktív produkcióinak sora, amely négy előadást foglal magában.

További információ, műsornaptár, és jegyvásárlás ide kattintva: Orfeum

Orfeum, vacsoraszínház, Anyád kínja, Apád füle, Cserháti Zsuzsa

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok