Meghívás egy gyilkos vacsorára – de tényleg!

2019. February 19.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A vacsoraszínház vajon mi? Jó, annyira azért nem nehéz kitalálni: olyan színházi előadás, amelyet egybekötnek egy ízletes, ámde gyilkos vacsorával. A MagHáz Étteremben február 28-án megoldódik minden rejtély, s megeshet, hogy a derékszíjakkal is megtörténik ugyanez.

A fotó illusztráció

Amiről maga az előadás szól: pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra...

Ezek a varázslótanoncok pedig nem a színészek – hanem a nézők. A program alatt a vendégek asztalonként külön nyomozó csapatokat alkotnak, az idővel és egymással versenyeznek a rejtély megoldásában. Az egyes fogások között zajlanak a kihallgatások és a bűntény felgöngyölítése. Csakúgy ahogy a “Meghívás egy gyilkos vacsorára” című híres filmben, a világ leghíresebb detektívjei nyomoznak együtt, a mi kriminkben a résztvevők lesznek a meghívott detektívek, akik fényt deríthetnek a rejtélyre.

Akik játsszák A kétely fátylai című darabot:

Széll Attila / Béres Miklós
Szirmai Melinda / Molnár Gyöngyi
Szakács Zsuzsa / Kovács Lotti

A menü pedig ez lesz:

Welcome drink: Prosecco
Leves: Görög citromos csirkeleves
Főétel: Koriander kéregben sült sertésszűz, céklarösztivel és krémes gombával
Desszert: Kókuszos chia puding mangóval

 

vacsoraszínház, MagHáz Étterem

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok