Hogyan értsük félre a nőket?

2018. October 19.  ·   Ajánló   ·  SZV

Nem tévesztettük el, tényleg nem arról van szó, hogy hogyan NE értsük félre őket: ez egy másfajta tematikájú weboldal cikke lenne. Itt és most egy színházi estről lesz szó.

Hogyan értsük félre a nőket?

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem?

Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak?

Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e?

Érdemes-e, a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban?

Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére, miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről.

Nyolc különböző karakter, hetven perc, egy részben, szünet nélkül.

Hogy hol? Mindenhol! Az utazó előadás pontos felbukkanásáról a színész hivatalos oöldalán lehet információt  találni.

Csányi Sándor, Hogyan értsük félre a nőket?

 

 

Szólj hozzá!


A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

Robert Downey Jr., a Vasember sztárja szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében –számolt be róla a Variety.com.
 
Színház naptár

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban, mely során a különböző színházi formákat kívánják megmutatni a táncszínháztól kezdve a prózain és a zenésen át egészen a multimédiás eszközöket is...

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.
Új színdarabok