Ha május 1. – akkor Vígmajális

2023. April 29.  ·   Ajánló   ·  színházvilág.hu

A hagyományokhoz híven május 1-jén a társulat a közönséggel együtt ünnepli a Vígszínház 127. születésnapját. A résztvevők 15 órakor ünnepélyes keretek között ismerhetik meg a Vígszínház 2023/24-es évadának tervezett bemutatóit.

Ha május 1. – akkor Vígmajális
Ezt követően színművészeik részleteket adnak elő többek közt olyan népszerű előadásokól, mint A Pál utcai fiúk, a 80 nap alatt a Föld körül, A diktátor vagy A nagy Gatsby. A zenés műsor második felében a művészek saját szerzeményei csendülnek fel.  
Emellett kedvezményes jegyvásárlási lehetőségekkel, két könyvbemutatóval, dedikálással és vetítéssorozattal várnak minden kedves érdeklődőt, a legkisebbeknek pedig játékos foglalkozásokkal készülünk a gyereksarokban.
19 órától a VÍG125 koncert különleges kiadásával, egy exkluzív gálaesttel köszönti a 127 éves Vígszínház a 150 éves Budapestet.
Vígszínház, majális

 

 

Szólj hozzá!


Kenyér, só, szeretet: fesztivált szerveznek Pokorny Liáék

Kenyér, só, szeretet: fesztivált szerveznek Pokorny...

A Kenyér Show Szeretet Fesztivál közös gasztronómiai élményekkel, zalai ízekkel, koncerttel, színházi programokkal és interaktív workshopokkal...
 
Színház naptár

Június 17-én nyit a Thália Nyárikert Salföldön

A Thália Színház nyári játszóhelye kamaradarabok, koncertek befogadására alkalmas fedett színpaddal és 250 fős nyitott nézőtérrel várja a produkciókat és az érdeklődőket.

Minden emberhez kapcsolódik egy legközelebbi ember – ősbemutatóval zárja premierjeinek sorát a Radnóti Színház

"Sokszor a legközelebbi ember nem is tudja, hogy milyen sokat jelent nekünk, és van olyan, hogy valaki egyszerre többeknek is a legközelebbi embere... "
Új színdarabok
SEGÍTSÉG, MEGNŐSÜLTEM!...
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest