Egy este Alföldi Róberttel – Szegeden

2023. April 15.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

Alföldi Róbertet a szegediek kedvenc színésznője, a Szegedért Emlékéremmel kitüntetett és hét Dömötör-díjjal rendelkező Szilágyi Annamária kérdezi 2023. május 15-én hétfőn este a szegedi Belvárosi Moziban.

 Egy este Alföldi Róberttel – Szegeden

A Nagyon, nagyon, nagyon sötét dolog című fekete komédiában mindketten szerepeltek a Szegedi Nemzeti Színház előadásában. Alföldi Róbert volt továbbá a rendezője a Mária országa történelmi bohózatnak, amelyben a nápolyi királynét alakítja Szilágyi Annamária.

Igazi színházi estét ígérnek, izgalmas témákkal:

A Jövő és a jelen fontossága a kulturális életben. Milyen egy XXI. századi színház? Van-e jó és rossz színház? Színházak itthon és külföldön, művészet, nevelés, rendezések, siker és bukás.

Jegyek itt.

Alföldi Róbert, talkshow, Szeged

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok