Cserhalmi György a Flamingó Farhátban!

2019. March 05.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

A Flamingó Farhát valójában nem egy gasztronómiai esemény, hanem egy talkshow és élő rádióműsor a MagNet Közösségi Házban. Bakács Tibor, Para-Kovács Imre és Vágvölgyi B. András következő vendége Cserhalmi György lesz.

Cserhalmi György a Flamingó Farhátban!

"CSERHALMI Györgyöt olyan dolgokról is faggatjuk, amilyenekről még soha senki... (de senki)! A márciusi újrakezdés után is Bakáccsal/Para-Kováccsal – mint házigazdákkal – és a tétet emelve: VÁGVÖLGYI B. Andrással súlyosbítva rendezünk újabb kulturális eseményt, melynek keretében:

BESZÉLGETÜNK... MEGKÖTÉSEK NÉLKÜL"

Időpont: 2017. május 10., szerda 19:00–21:30

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Andrássy út 98.)

Jegyek itt, orwelli árképzésben, 1984 forintért.

Négy belépő megvásárlásával az 5. vendég ingyen mulat!

 

Flamingó Farhát, Cserhalmi György, talkshow, Bakács Tibor, Para-Kovács Imre, Vágvölgyi B. András

 

 

Szólj hozzá!


A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

Robert Downey Jr., a Vasember sztárja szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében –számolt be róla a Variety.com.
 
Színház naptár

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban, mely során a különböző színházi formákat kívánják megmutatni a táncszínháztól kezdve a prózain és a zenésen át egészen a multimédiás eszközöket is...

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.
Új színdarabok